Помош: Вируси, црви и разни штетници

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
помош:) скоро го форматирав компјутерот и ставив ESET, ама нешто у последно време мноогу ми кочи а кога го скенирам ми вика 0 threats found... хелп ми

помош:) скоро го форматирав компјутерот и ставив ESET, ама нешто у последно време мноогу ми кочи а кога го скенирам ми вика 0 threats found... хелп ми

Немора да значи дека од вируси ти кочи компјутерот... можеби го имаш преоптеретено или па можеби имаш некоја програма која бара појак компјутер од тој ти што го го имаш, пробај симни си Spyware Terminator и Trojan Hunter и со нив направи scan... :toe:

Другари. Секогаш кога ја отворам Operata ми се појавува оваа слика:
Operata ми ги прави ови е срања или PC-во ме е заразено
:vozbud:

Extream ај земи си Spyware Terminator и направи scan... се што имаш исчисти и смени си анти вирус :)

Едит: Download Spyware Terminator
Едит2: А не би било лошо да направиш целосен Uninstal на Операта и одново да ја инсталираш.

Фала Broo, А што анти вирус да ставам ?
Имам некој Kaspesky 2009 ама лиценците не работат.
Ако имас некој на располаганје линк прати.
Од напред Фала.

Од напред Фала.

Неам ништо друже од тие работи и јас користам триал верзија на Kaspersky Internet Security 2009. Ако улетам на некоја лиценца ќе ти пишам ПП. Вози на триал верзија па здравје ако улета нешто арно ако не... :/

Од напред Фала.
Најди си patch за Trial Reseter и нема да ти требаат лиценци.

дали може да се избрише се од компјутерот и да нема ништо ни windows ни ништо. како сега да сум го земал од продавница?
ако може тогаш како?

Eve otvori go ova i kazi ti :pos2:

SAMO SHUT DOWN TI E SPAS !!! TI OTIDE SE OTI.

DODEKA MISLEA DEKA DETEVO KE SE UDRI VBANDERA ON ODESE PO ZICA- NAUCI DA CITA I PISUVA JAPONSKI

Attachments

Неам ништо друже од тие работи и јас користам триал верзија на Kaspersky Internet Security 2009. Ако улетам на некоја лиценца ќе ти пишам ПП. Вози на триал верзија па здравје ако улета нешто арно ако не... :/

Broo, програмов работи ли добро на платформа Vista sp1 ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom