Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Може ли некој ако знае да ми даде сериски бројод Даемон тулс. Јас колку се сеќавам порано кога сум го инсталирала не ми барало сериски број, сега кое и да го симнам ми бара, и незнам да си го инсталирам. А ја симнав Sims colection ми седи во компјутер неможам да си ја инсталирам поради ебениот сериски број на даемон тулс.
Симни DAEMON Tools Lite.
Тоа е бесплатната верзија.

Може ли некој ако знае да ми даде сериски бројод Даемон тулс. Јас колку се сеќавам порано кога сум го инсталирала не ми барало сериски број, сега кое и да го симнам ми бара, и незнам да си го инсталирам. А ја симнав Sims colection ми седи во компјутер неможам да си ја инсталирам поради ебениот сериски број на даемон тулс.
Батали даемон тулс симни си виртуал клоне бесплатен е и поедноставен само на image правиш десен клик и моунт тоа е тоа ;)
http://www.slysoft.com/en/virtual-clonedrive.html

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Значи вака имам проблем со форматирањето на рс кога пробам да инсталирам виндос 7 се е како што треба се додека не започне да прави екстрактирање на фајловите тогаш се закочува цд ромот и неможам да продолжам со инсталацијата дали некој знае до што би можело да биде тоа
P.S пред 2 месеца ми изгоре матичната и сега имам нова

Значи вака имам проблем со форматирањето на рс кога пробам да инсталирам виндос 7 се е како што треба се додека не започне да прави екстрактирање на фајловите тогаш се закочува цд ромот и неможам да продолжам со инсталацијата дали некој знае до што би можело да биде тоа
P.S пред 2 месеца ми изгоре матичната и сега имам нова
И со друго цд ти кочи? Ако не со усб го форматирај.

И со друго цд ти кочи? Ако не со усб го форматирај.
Не е проблемот до цд и цд ромот мислам дека проблемот е до биосот можеби треба некоја конфигурација на истиот
Вака изгледа биосот DSC_0022.JPG

Поздрав
Пред неколку месеци добив поклон нов компјутерСеуште не е за формат но доколку треба не ќе можам да се снајдам.Стариот лесно го бутирав од CD ромот,но сега биосот е различен
п.с. на која опција треба да се бутира ако може некој да ми каже

Attachments

• IMG_20150421_002112.jpg
    IMG_20150421_002112.jpg
    612,3 KB · Прегледи: 24
  • IMG_20150421_002407.jpg
    IMG_20150421_002407.jpg
    585,2 KB · Прегледи: 23
  • IMG_20150421_002446.jpg
    IMG_20150421_002446.jpg
    603,4 KB · Прегледи: 23
Последно уредено:
Поздрав
Пред неколку месеци добив поклон нов компјутерСеуште не е за формат но доколку треба не ќе можам да се снајдам.Стариот лесно го бутирав од CD ромот,но сега биосот е различен
Па читаш дека HL-DT-ST ти е DVD ромот, тоа ќе го одбереш ако сакаш да преинсталираш оперативен систем.

Поздрав

Вака ова е UEFI биос треба да го избереш legacy ако сакаш да не го инсталираш како уефи за виндовс 7 ако идеш на windows 8.1 иди на дирекна инсталација како уефи иначе се е исто како стариот биос нема што да се буниш

Вака ова е UEFI биос треба да го избереш legacy ако сакаш да не го инсталираш како уефи за виндовс 7 ако идеш на windows 8.1 иди на дирекна инсталација како уефи иначе се е исто како стариот биос нема што да се буниш
Фала многу ми треба за windows 7 64 bit.

Фала многу ми треба за windows 7 64 bit.
Слободно ботурај го само ке избереш стандарна инсталација не uefy пошто уефи ке мора да го конвертираш од mbr во gpt башка не ке можеш да го активираш освен windows 8.1

Sent from my Galaxy Note 4 [SM-N910F]

некој да ми пушти линк во пп за симинњање на оффисите 2007 , али пиратска верзија и тоа све да средам :D

Koga go vklucan laptopot avtomatski wifito se konektira kaj komsijata, kako da namestam moeto wifi da bide deafult? Win7 koristam.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom