Некој да предложе некоја мала програмичка за чистење на овие вируси ли што се ишуес, бидејки многу ми е спор компјутерот, и сега ме ебава и на нет, кога ке кликнам ми излеват уште 2-3 прозорци безвеза 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пред некое време го форматирав, се инсталирав на ново е ама сега ме дупи ВЛЦ плејерот, на филмови со појака резолуција ми сецка и ништо не се гледа, звукот си е добар итн. Иам амд графичка од гб или 2 гб не сум сигурен.
Е сега најбитното е што иам 8.1, добро и претходно го имав ама често пати ми покажуваше график кард фејлиур, затоа и го форматирав, ама немав проблеми со VLC....?!
Знае некој шо може да е?
Итно е не можам филмовите да си ги изгледам така зјаат 50 и кусур филма![]()
![]()
Симни некој анти-вирус (целосна верзија, не free trial) и CCleaner.Некој да предложе некоја мала програмичка за чистење на овие вируси ли што се ишуес, бидејки многу ми е спор компјутерот, и сега ме ебава и на нет, кога ке кликнам ми излеват уште 2-3 прозорци безвеза![]()
Не е до тоа. Претходно имав 32битен, му ставив 64 и пак истото. 64 бидејќи ОЅ ми е 64ка.Преинсталирај го VLC. До кодеците нешто е...
Симни некој анти-вирус (целосна верзија, не free trial) и CCleaner.
Светото тројство:Некој да предложе некоја мала програмичка за чистење на овие вируси ли што се ишуес, бидејки многу ми е спор компјутерот, и сега ме ебава и на нет, кога ке кликнам ми излеват уште 2-3 прозорци безвеза![]()
Светото тројство:
1. Malwarebytes anti-malware
2. AdwCleaner
3. JRT (Junkware Removal Tool)
И инсталирај Adblock
Стави adblock за почеток.хаха ако ги инсталирам овие сите ептен ке ми кочи хаха се шалам ..
сериозно треба све да инсталирам и ке се управи ?
од светото тројство само првата се инсталирахаха ако ги инсталирам овие сите ептен ке ми кочи хаха се шалам ..
сериозно треба све да инсталирам и ке се управи ?
Тоа е проблемот. Од овој месец, најновите верзии на јава не работат на гугл хром поради илјадници пропусти и експлоити што злонамерните луѓе ги користат. Ова ми го пишуваше пред некој ден кога средував јава на друг компјутер.А ја има најновата јава..
Кај македонски страни мн нешта не работат. Не само јаваПортал на фонд за здравство
епа за истото го местев и ја. коа ставив најнова верзија chrome рече нешто as of april 2015 we don't support java blablablaПортал на фонд за здравство
Опера си има и сеа преку неа работиепа за истото го местев и ја. коа ставив најнова верзија chrome рече нешто as of april 2015 we don't support java blablabla
решив на тетка ми да и ставам firefox, и нема проблеми со најава
Опера си има и сеа преку неа работиепа за истото го местев и ја. коа ставив најнова верзија chrome рече нешто as of april 2015 we don't support java blablabla
решив на тетка ми да и ставам firefox, и нема проблеми со најава