Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки имам еден пробем..Кога ќе го вклучам лаптоп првин ми се појавува целосно црн екран со една долна црта _ во горниот лев агол која постојано трепка. После неколку минути се појавува сликава.. Да не е паднат windows ????10931393_923698347682666_6746991180736746816_n.jpg

konekcijata preku wifi mi paga na sekon 5min, a wifi signalot e full, koa ke go povrzam preku kabel lap topot nema nikakva maka, mi bese i ruterot na drug modem mesec dena i isto taka nemase problem, go vrativ na mojov na stariot i pak isti k...c, dajte nekoja ideja so moze da e problemot

konekcijata preku wifi mi paga na sekon 5min, a wifi signalot e full, koa ke go povrzam preku kabel lap topot nema nikakva maka, mi bese i ruterot na drug modem mesec dena i isto taka nemase problem, go vrativ na mojov na stariot i pak isti k...c, dajte nekoja ideja so moze da e problemot
Ако проблемот не е до рутерот пробај со друг лаптоп или мобилен

некој да ми препорача софтвер за рековери на форматирана партиција?

Здраво дечки, го уклучувам лаптопот пред малку и гледам нешто резолуцијата е пореметена. Што е проблемот, не беше сношти вака а ништо не сум фаќал...
Untitled3.png Untitled.png Untitled2.png
Не знам дали убаво се забележува ама се е зголемено...

Супер е. Смени резолуција, обично игра знае да го направи ова.
И одбери помали икони ;)

Ima nekoja web strana kaj so mozam da najdam serial number za nekoj program (za SketchUp konkretno mi treba) ili dobar torent da go simnam programot

Итно ми треба помош. Играв една игра на лап топ и кога ја исклучив резолуцијата на мониторот станала огромна. Пробав да поправам ама не можев. Некаква помош..? Што да правам?
Еве принт скрин да видите како се направи..
Untitled.png

Итно ми треба помош. Играв една игра на лап топ и кога ја исклучив резолуцијата на мониторот станала огромна. Пробав да поправам ама не можев. Некаква помош..? Што да правам?
Еве принт скрин да видите како се направи..
Прегледај го приврзокот 112573
Рестартирај, само ќе се намести.

Преинсталирај го драјверот за графичка

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom