Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Intel Core i7 3610QM @ 2.30GHz Ivy Bridge 22nm Technology
6.00GB Dual-Channel DDR3 @ 798MHz

За лаптоп се работи
значи имаш некој проблем или со Windows или некој вируси го тролаат Windowsot во позадинa скенирај сo
Kaspersky Rescue Disk 10

Туф, мислев ќе се спасам од формат:) Може требаше да спомнам дека мразам антивируси. Фала во секој случај. И онака и се спремав на 8цата подолго време:)

Туф, мислев ќе се спасам од формат:) Може требаше да спомнам дека мразам антивируси. Фала во секој случај. И онака и се спремав на 8цата подолго време:)

тоа ти е нај добра варијанта со формат ама најди поасален Win 7 имаш MSDN на торенти од 7 не ти препорачувам 8 боље е 7

Да ми препорачате некое асално програмче за упдејт на драјвери,
Го користам Driver Genius, добро беше но во послесно време нешто не работи.

Ако знае некој да види што е ова и како може да се поправи,
не сака да ги упдејтува драјверите и ми јавува ерор..

Да ми препорачате некое асално програмче за упдејт на драјвери,
Го користам Driver Genius, добро беше но во послесно време нешто не работи.

Ако знае некој да види што е ова и како може да се поправи,
не сака да ги упдејтува драјверите и ми јавува ерор..

А оти сакаш да ги апдејтуваш драјверите немаш потреба од тоа чим работи се како треба нека го така, редовен апдејт се прави на графичка за другото мање више е небитно

Имам standard keyboard 101/102 .... ps2 ама нешто има проблем со драјверите и не ми работи тастатурата коа ќе се уклучи виндоусот, а во биос супер работи. Пробав со бришење на драјверот од дивајс менаџер, рестарт, апдејт ама еве пак нема ништо... чаре ?

Здраво.

Кога отворам некој фајл од интернет за на офис ми покажува вака:
ќаре?
hahaha.PNG

Mи треба помош хитно..сакав да го форматирам ѓубрево со хп,имав едно цд со виндовсот но не го чита..си викам ај изгребано може е ова она,симнав друг хп,изрежав на цд и пак иста приказна..не го чита цд-то ..се кочи на рестарт ..до ју вонт то боот цд и тука застанува...во БИОС ми е подесено first boot - cdrom..second hard disc..Што може да биде проблемот?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom