G
garthok
Гостин
7windows 7 или windows 8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
7windows 7 или windows 8
Ах... не сум њуб, ти викам пробав вака неќе... не знам може сум сјебал хардвер, нема везе.
Ах... не сум њуб, ти викам пробав вака неќе... не знам може сум сјебал хардвер, нема везе.
Знам дека имаше опција во Рун да ги исклучам програмите што стартуваат сами со уклучувањето на комп, али никако да се сетам кај и што беше.
Помош![]()
msconfig е тоа иначе ја имаш опцијата CCleaner ако го немаш симни го
Користам вин 7 64 битна, и имам проблем со некои апликации кои немаат 64 битна верзија како што се мозила, utorrent итн. Ако подолго време ми е уклучен компјутерот апликациите затупуваат, на пример торентите заглавуваат на сред download или не ми се отвараат страни на мозилата и морам да ги исклучам па вклучам за да проработат. Проблемот е со исклучување на X или exit, апликацијата ми се трга ама не можам да ја стартувам наново затоа што во такс менаџер сеуште ми ја дава како активна и морам од таму да ја гасам со end process. Не дека ми е тешко, ама ме нервира. Да не има некој идеја зашто ми се дешава ова и начин како да го средам? Не сакам да се вратам на 32 битна со која вакви проблеми не сум имала.
Можеби, мене ми беше сомнително затоа што приметив само на 32битните апликации дека се случува. Што друго би можело да биде проблем?