Еден другар ваљда има закачено вирус, па на фејсбук на сите онлајн пријатели самото праќа или некое смајли или некој линк... Како да го исчистам тоа, ќе биде ли доволно со Malwarebytes и Hitman Pro или да му правам целосен формат ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kaspersky Rescue Disk 10Еден другар ваљда има закачено вирус, па на фејсбук на сите онлајн пријатели самото праќа или некое смајли или некој линк... Како да го исчистам тоа, ќе биде ли доволно со Malwarebytes и Hitman Pro или да му правам целосен формат ?
Еден другар ваљда има закачено вирус, па на фејсбук на сите онлајн пријатели самото праќа или некое смајли или некој линк... Како да го исчистам тоа, ќе биде ли доволно со Malwarebytes и Hitman Pro или да му правам целосен формат ?
Script can be busy on this page or not respond.... stop script...continue и сл. многу често ова ми се појавува и го кочи компјутерот и ме нервира ужасно...иначе на мозила ова.Како да се решам од ова??
Пробај со google chome.
Фала тоа и ја знаев.Научен сум на мозила.
слаба машина имаш?Фала тоа и ја знаев.Научен сум на мозила.

слаба машина имаш?![]()
и тоа и кога ќе додадеш плус багови на Мозилата....Па слаба е за денешно време//1 гб рам. Пробав на гугл најдов некои решенија,али по некое време пак исто.

и тоа и кога ќе додадеш плус багови на Мозилата....![]()
Дечки ај малце помош... имам екстерен хард диск.. празен... и сакам него да го направам инсталацион хард диск ИСТОВРЕМЕНО и за Win7 и за Win8...
Значи да можам да го брцнам хард дискот у компјутер, да го изберам у биос, и да имам избор дали да инсталирам ОД него Win7 или Win8...
Пробав милион начини и ништо не функционира... има некој идеја?
ПС. за да не кажувате веќе пробани работи, ќе ви кажам што пробав:
1. Со third-party софтвер (оносно со 3-4 такви софтвери), аутоматски си ги бираш двете .iso фајлчиња и ти го прави (НЕ работи)
2.Направив 3 партиции на хдд-то една за Win7 една за Win8 и една што ми е за користење (тие за Win7 и Win8 ги правев и FAT32 и NTFS) ги направив bootable и се си е ок, ама си го бирам хдд-то у биос и најверојатно не ги познава и си продужува на следниот boot option.
3. Со официјалната апликација од windows секој од тие 2 партиции ги средив и пак нејќе...
мора да може, само незнам како... имав порано двд со WinXP, WinME, Win98 и Win95 така да чим можело со нив мора да може и со овие....
фала ви однапред!