Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што апликација треба да симнам за да од апарат да си префрлам слики на таблет?
само буцни го кабелчето од апаратот во компјутерот и готово ако не сака треба драјвери да му симнеш од официјалната страна на апаратот и да го одбереш моделот што го имаш
Najednostavno e koa tabletot bi imal card reader pa memoriskata od aparat u tabletot i prefrlas, vtoro ti e so kabel ko sto ti kazava....treto da go vratis aparatot od kaj si go kupila i da go smenis so nekoj model koj vo sebe ima ili Wifi ili plav zub....cetvrto neznamАбе не од компјутер, туку од дигиталниов директно на таблет.
Кај да барам драјвери такви?
Najednostavno e koa tabletot bi imal card reader pa memoriskata od aparat u tabletot i prefrlas, vtoro ti e so kabel ko sto ti kazava....treto da go vratis aparatot od kaj si go kupila i da go smenis so nekoj model koj vo sebe ima ili Wifi ili plav zub....cetvrto neznam
staj go aparatot so ona kopceno u pozicija da razgleduvas sliki na aparatot a ne u pozicija za slikanje,,,,taka e bar kaj mene koa sakam da prefrlam...togas na pc go naogja kako removable disk i go browsas so file managerАпаратов ми е земен од пре 3 -4 години а таблетов е онда, некоја кинеска марка, барав на нет ама ништо неможам да најдам. На таблетов можам да префрлам слики од усб, оти имам кабле, ама апаратов не ми го чита.
Зошто кога уклуучувам да гледам филм и сликата ми е низ цел екран, филмот кочи ? а кога е само како помало прозорче не кочи, пробано ми е со VLC, Gom, KMplayer. секаде истото![]()
Што е работата кога слушам песни на јутјуб ми сецка звукот, страшно ме нервира некој ако знае што може да е работата
Добро бе луѓе пишете што компјутер имате што рам што процесор не сме тука магеоничари па да знеме зошто ви сецка компјутерот
Ram 512mb, intel Celeron CPU 3.06 GHz, Ge force 6200
Изгледа можно е до комјутерот бидејќи е стар, на другиот немам никакви проблеми.
На ова компјутерче можеш само тетрис да играш, кога пушташ песна на youtube стави го квалитетот на 240p не би требало да имаш така проблем
Абе јас овој комјутер не го користам али има друзи што го користат, и порано не беше така сега почна да заебава нешто порано немаше никаков проблем.
Што е работата кога слушам песни на јутјуб ми сецка звукот, страшно ме нервира некој ако знае што може да е работата