Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Што апликација треба да симнам за да од апарат да си префрлам слики на таблет?

Што апликација треба да симнам за да од апарат да си префрлам слики на таблет?

само буцни го кабелчето од апаратот во компјутерот и готово ако не сака треба драјвери да му симнеш од официјалната страна на апаратот и да го одбереш моделот што го имаш

само буцни го кабелчето од апаратот во компјутерот и готово ако не сака треба драјвери да му симнеш од официјалната страна на апаратот и да го одбереш моделот што го имаш

Абе не од компјутер, туку од дигиталниов директно на таблет.
Кај да барам драјвери такви?

Абе не од компјутер, туку од дигиталниов директно на таблет.
Кај да барам драјвери такви?
Najednostavno e koa tabletot bi imal card reader pa memoriskata od aparat u tabletot i prefrlas, vtoro ti e so kabel ko sto ti kazava....treto da go vratis aparatot od kaj si go kupila i da go smenis so nekoj model koj vo sebe ima ili Wifi ili plav zub....cetvrto neznam

Najednostavno e koa tabletot bi imal card reader pa memoriskata od aparat u tabletot i prefrlas, vtoro ti e so kabel ko sto ti kazava....treto da go vratis aparatot od kaj si go kupila i da go smenis so nekoj model koj vo sebe ima ili Wifi ili plav zub....cetvrto neznam

Апаратов ми е земен од пре 3 -4 години а таблетов е онда, некоја кинеска марка, барав на нет ама ништо неможам да најдам. На таблетов можам да префрлам слики од усб, оти имам кабле, ама апаратов не ми го чита.

Апаратов ми е земен од пре 3 -4 години а таблетов е онда, некоја кинеска марка, барав на нет ама ништо неможам да најдам. На таблетов можам да префрлам слики од усб, оти имам кабле, ама апаратов не ми го чита.
staj go aparatot so ona kopceno u pozicija da razgleduvas sliki na aparatot a ne u pozicija za slikanje,,,,taka e bar kaj mene koa sakam da prefrlam...togas na pc go naogja kako removable disk i go browsas so file manager

Зошто кога уклуучувам да гледам филм и сликата ми е низ цел екран, филмот кочи ? а кога е само како помало прозорче не кочи, пробано ми е со VLC, Gom, KMplayer. секаде истото :)

Што е работата кога слушам песни на јутјуб ми сецка звукот, страшно ме нервира некој ако знае што може да е работата

Добро бе луѓе пишете што компјутер имате што рам што процесор не сме тука магеоничари па да знеме зошто ви сецка компјутерот
Зошто кога уклуучувам да гледам филм и сликата ми е низ цел екран, филмот кочи ? а кога е само како помало прозорче не кочи, пробано ми е со VLC, Gom, KMplayer. секаде истото :)

Што е работата кога слушам песни на јутјуб ми сецка звукот, страшно ме нервира некој ако знае што може да е работата

Добро бе луѓе пишете што компјутер имате што рам што процесор не сме тука магеоничари па да знеме зошто ви сецка компјутерот

Ram 512mb, intel Celeron CPU 3.06 GHz, Ge force 6200
Изгледа можно е до комјутерот бидејќи е стар, на другиот немам никакви проблеми.

Ram 512mb, intel Celeron CPU 3.06 GHz, Ge force 6200
Изгледа можно е до комјутерот бидејќи е стар, на другиот немам никакви проблеми.

На ова компјутерче можеш само тетрис да играш, кога пушташ песна на youtube стави го квалитетот на 240p не би требало да имаш така проблем

На ова компјутерче можеш само тетрис да играш, кога пушташ песна на youtube стави го квалитетот на 240p не би требало да имаш така проблем

Абе јас овој комјутер не го користам али има друзи што го користат, и порано не беше така сега почна да заебава нешто порано немаше никаков проблем.

Абе јас овој комјутер не го користам али има друзи што го користат, и порано не беше така сега почна да заебава нешто порано немаше никаков проблем.

Со текот на времето како се надоградуваат програмите и флеш плеерот се повеќе и повеќе ке ти кочи пробај чиста инсталација ама тоа нема ништо да помогне после една недела пак истото ке ти биде немаш рам доволно за да ги работи програмите како треба особено флешот сега зима 512 рам а па да не правам муабет за мозила ,процесорот е слаб и кога бил нов

Пробај чиста инсталација и нови драјвери

Ги поврзав слушалките и микрофонот на предните џекови, слушалките работат а микрофонот не ( а од назад работи). Во Recording вели дека е поврзано ама зборвај она зеленото не се помрднува или пак некогаш така самото оди горе долу без никаков звук. И да го извадиш микрофонот тоа пак така си стои. На скајп ко ќе зборувам само шуштење се слуша. Чаре?

И стариов пц кај мене сецка така пошто е многу слаб. Јас ако имам отворено јутуб и фб, кога вртам надолу на фб страната ми сецка песната. Пробај само јутуб да имаш отворено. А друга работа можи да ти е преполн со прашина. Мојов го немав една година исчистено внатре уште глуфци фалеа. Затоа ми сецкал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom