Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Еве го мојот проблем. Си работам на компјутерот и кога ќе отворам фолдер, или ќе затворам, компјутерот ми се укочува нешто. Потоа не можам ни таск менаџер да отворам. Му праам слип на компјутерот, го уклучвам од слип, и што да видам, се што сум направил веќе направено. На пример, пред да напраам слип тас манагерот го уклучувам, не се уклучува. После слип, таск менаџерот уклулчен. da faq? Што може да биде проблемот?

Еве го мојот проблем. Си работам на компјутерот и кога ќе отворам фолдер, или ќе затворам, компјутерот ми се укочува нешто. Потоа не можам ни таск менаџер да отворам. Му праам слип на компјутерот, го уклучвам од слип, и што да видам, се што сум направил веќе направено. На пример, пред да напраам слип тас манагерот го уклучувам, не се уклучува. После слип, таск менаџерот уклулчен. da faq? Што може да биде проблемот?

Антивирус нешто така проба? :)

Ќе скенирам сега, и јас се думам за тоа. И со антималвер ке снекирам. Ако не е до тоа, ќе барам друго чаре.

Најверојатно ти е пун со вируси компјутерот, фолдерите ти се направени системски(не се гледаат со експлорерот на виндоусот) а наместо нив имаш .exe(virusi) кои личат на фолдери(изгледаат како обични папки).
Пробај го ова http://www.xyplorer.com/index.php
Moже и сум грешка......како и да е, пробај со програмов.

Најверојатно ти е пун со вируси компјутерот, фолдерите ти се направени системски(не се гледаат со експлорерот на виндоусот) а наместо нив имаш .exe(virusi) кои личат на фолдери(изгледаат како обични папки).
Пробај го ова http://www.xyplorer.com/index.php
Moже и сум грешка......како и да е, пробај со програмов.

Велиш? Еве сега а пример не ми се јави проблем, ама вчера имав проблеми. Сега во ред е. и не само фолдери вчера и винрар не ми отвораше. значи кликам, не се отвора-- праам слип и после веќе отворено. Сепак да завршам работа ке скенирам.

Програм за едитирање видеа. Тука вклучува и кратење, додавање на музика и правење на целосно?
Сугестија овде, линк во порака нека е цел немам време за губење. Фала! :)

90 степени на лап топ при вклучена само Мозила, би требало да значи замена на вентилатор?

Па го чистев денес и пак исто. Освен ако нема некоја посебна техника на чистење.

Па го чистев денес и пак исто. Освен ако нема некоја посебна техника на чистење.

има му треба нова термална паста исто така треба да видиш дали убаво врти кулерот да не е зарибан и да се подмачка

има му треба нова термална паста исто така треба да видиш дали убаво врти кулерот да не е зарибан и да се подмачка
Па јас го има м некои 4 години и термална паста не е менувана, како што знам. Ќе знам јас тоа сам да сменам или да однесам на сервис?

Па јас го има м некои 4 години и термална паста не е менувана, како што знам. Ќе знам јас тоа сам да сменам или да однесам на сервис?

Па незнам ја дали ке знаеш сам да го смениш тоа ти треба да си знаеш

Препорачливо е да се менува, чисти и подмачкува на секои 6 месеци до 1 година. Ти стварно си му ја претерал 4 години, сирот лаптоп :(

Вчера инсталирав win 8 на Toshiba satellite C850-176 и пред малце пробав да испратам еден фајл од лаптопот на телефон и гледам нема bluetooth иконка никаде, барав со search и пак немаше. Спуштив драјвери од официјалната Тошиба страна и пак ништо, па ај некој ако знае нека каже што му е.. :mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom