Dani
1 + 1 = 10
- Член од
- 22 јуни 2010
- Мислења
- 24.836
- Поени од реакции
- 60.376
На Microsoft Office Word 2007 како на повеќе страни да поставам број/број на страница во десниот агол?
Insert > Page Number
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На Microsoft Office Word 2007 како на повеќе страни да поставам број/број на страница во десниот агол?
Здраво,
Го зезнав пасвордот за логин на Windows 8. Сега незнам кој ми е. Го сменив пасвордот на мејлот што го користам за виндовсот, но за да ми го прифати новиот пасворд компјутерот мора да ми биде конектиран на интернет пред да го внесам новиот пасворд.
Претходно користев само ваерлес конекција, но не ми било наместено автоматски да се конектира.
Дали некој знае некој начин како да го конектирам виндовсот на интернет без да се ло гирам во него?
Или ако некој знае некој начин како може да го заобиколам или да го ресетирам пасвордот на Windows 8.
Благодарам однапред![]()
зошто да не ги спуштиш?Дечки дали да ги спуштам апдејтите на пиратски Windows 8?
зошто да не ги спуштиш?
Јас на Dell лаптоп имам Win 8 и веќе 3 месеца си ги спуштам апдејтите и не се јавило никаков проблемДа бидам искрен поради тоа што ме мрзи да го форматирам одново според тоа што читам на други страни имало проблеми откако ке ги спуштиш апдејтите, ти се јавува црн екран пред да стартува метрото, проблем со Wi-Fi и различни работи. Па прашвам овдека да ми каже некој од искуство дали е безбедно или не, дали се дешаваат такви проблеми или само се спојлери против пиратеријата![]()
Јас на Dell лаптоп имам Win 8 и веќе 3 месеца си ги спуштам апдејтите и не се јавило никаков проблем![]()
Да бидам искрен поради тоа што ме мрзи да го форматирам одново според тоа што читам на други страни имало проблеми откако ке ги спуштиш апдејтите, ти се јавува црн екран пред да стартува метрото, проблем со Wi-Fi и различни работи. Па прашвам овдека да ми каже некој од искуство дали е безбедно или не, дали се дешаваат такви проблеми или само се спојлери против пиратеријата![]()
Вчера ставив Виндоус 7 со надеж дека ќе се подобри нешто од пред тоа зошто не беше форматиран компјутерот 3 години. И пред тоа го имав истиот преоблем и сега пак. Буквите се малку размачкани околу нив има како мешавина од бои и не се читаат добро на светла позадина. Игрите што би требало да ми ги игра без проблем ги кочи, а од пред некое време се појави трепкање на сликата на мониторот како да поминуваат линии. Можно ли е да е до графичката нешто да одам да земам нова ми се скурчи веќе.
Ова ми требеше. Фала ти многу![]()
Повеќе од можно, но за секој случај пробај со други кабли пред да купуваш графичка.