Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Ми треба помош околу конвертирање на видео фајлови. Сакам да конвертирам од АВИ во МКВ или МПЕГ на пример меѓутоа без притоа да се расипа квалитетот на сликата. Пробав со некои софтвери меѓутоа секој пат резултатот ми е крш т.е неквалитетно видео

avi. има слаб квалитет, така да никад нема да добиеш добар квалитет од тој формат.

Пробувам да форматирам еден лаптоп(мси u135) со усб стик. Стикот го правам бутабилен преку win to flash пробувам да бутирам и цело време ми трепка - и на крајот се појаува ј , Сум пробувал на 100 компјутери/лаптопи со стик/win to flash и секогаш успевало сеа ова прв пат го гледам.
Некој да не имал сличен проблем или решение на ова?

Од каде може да најдам драјвери за nvidia geforce 710m 2 gb?

Има добар квалитет ави фајл од 2 ГБ па нагоре.

Ок, изгледа имаме различни претстави што значи квалитетна слика и звук. Ави можда пред 10 години беше квалитет но сега независно од големината веќе не е.

Нешто околу адреси!
Како да ги сочувам адресите од Опера на Г.Хром ги прифати копи-пасте од Мозилата,но постои ли програм или начин да не одам пешки една по една (над 300-400 адреси се) да се зачуваат?
Сакам преинсталација да направам.
позз.

Нешто околу адреси!
Како да ги сочувам адресите од Опера на Г.Хром ги прифати копи-пасте од Мозилата,но постои ли програм или начин да не одам пешки една по една (над 300-400 адреси се) да се зачуваат?
Сакам преинсталација да направам.
позз.
и од мозилата НЕ си требал да правиш копи/пасте. си можел да отидеш во history>show all history и тука да направиш import an backup во неколку чекори (ова ако имаш повеќе фолдери со адреси), и после тоа ќе си импленетираш во хромот.
е сега, опера не користам али верувам дека има слична опција, така да прочепкај по неа и види

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom