Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Дај препорачајте некој добар активатор за Вин7, ама стварно добар, да работи....по пп секако ;)

Видов, најдов....веќе проверени работи. Овај, онај, remove wat....и сега не се пушта лаптопот само се рестартира континуирано, не сака ни во safe mode да влези за да ги избришам овие срањата шо му ги ставив....да ти ебам и пиратерија и се :mad:

за нова ми треба 500 евра минимум а во овој момент сум кус со пари

Wrong, за 200 се прави ѕвер во споредба со тој што го имаш сега.

Уствари погрешно се изразив. Последниве 3-4 дена кога пробувам да скенирам така ми прави. Иначе ептен сум задоволен од него Comodo, иако јапонски , до сега сум немал проблеми никакви..

Не е Јапонски, Индиски е.

Видов, најдов....веќе проверени работи. Овај, онај, remove wat....и сега не се пушта лаптопот само се рестартира континуирано, не сака ни во safe mode да влези за да ги избришам овие срањата шо му ги ставив....да ти ебам и пиратерија и се :mad:
сега за сега пробај ова
http://www.dummies.com/how-to/content/how-to-use-a-system-repair-disc-to-restore-windows.html
ако ни ова не го средува тогаш најверојатно ќе мораш да го реинсталираш

а за активатор, најпознат и најдоверлив е loader by daz.
симни го од замунда или од pirate bay ама да биде аплоудиран од член со зелена/розева костурска глава
во него си има текст документ каде е опишано како да се активира оперативниот систем и како да се решат можни проблеми кои може да настанат.

сега за сега пробај ова
http://www.dummies.com/how-to/content/how-to-use-a-system-repair-disc-to-restore-windows.html
ако ни ова не го средува тогаш најверојатно ќе мораш да го реинсталираш

а за активатор, најпознат и најдоверлив е loader by daz.
симни го од замунда или од pirate bay ама да биде аплоудиран од член со зелена/розева костурска глава
во него си има текст документ каде е опишано како да се активира оперативниот систем и како да се решат можни проблеми кои може да настанат.
Батали, ни тоа не успеа...ќе мора формат..ај и онака време му беше, 6-7 месеци поминаа од ко е купен и со прва инсталација. Ќе му дојде добро ова освежување. :P

Батали, ни тоа не успеа...ќе мора формат..ај и онака време му беше, 6-7 месеци поминаа од ко е купен и со прва инсталација. Ќе му дојде добро ова освежување. :P
рестрартирај и притисни ф8 кога ке се појави страната притисни тhe last good windows configuration ili taka nesto slicno bese сто посто треба да те врати на состојбата во која ти бил виндовсот најдобар

рестрартирај и притисни ф8 кога ке се појави страната притисни тhe last good windows configuration ili taka nesto slicno bese сто посто треба да те врати на состојбата во која ти бил виндовсот најдобар
Абе се пробав...ништо живо не сака. Кога се стартува само логото асус се појавува(ше) и само ф2 можи, за во биос да влезиш, ништо друго не сака, одма оди на рестарт. Абе готово го мавнав по тиква, го форматирав...Ваљда сега ќе фати тоа Uloaderot.

Имам лап топ HP Notebook, но имам проблем што многу се загрева кога се полни или па многу почнува некогаш да бучи кога работи односно да дува она вентилаторчето одоздола. Помош, совет, до што е?

Имам лап топ HP Notebook, но имам проблем што многу се загрева кога се полни или па многу почнува некогаш да бучи кога работи односно да дува она вентилаторчето одоздола. Помош, совет, до што е?

До прашина.

На ХаПе може јајца да пржеш коа загрева. Пред неколку години на еден другар тастатурата му ја стопи од греејне...
Иначе земи отвори го и исчисти го.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom