- Член од
- 7 септември 2008
- Мислења
- 693
- Поени од реакции
- 21
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
http://support.mozilla.org/en-US/homeПретходно не ми отвараше страни , сега нејќе ни да се пушти ... Што е работава ако може да казе некој ???
Ја преинсталирав но пак исто ...
Се работи за Мозила
Друже што после ?
Друже што после ?![]()
izvaduja so revouninstaler ili izbrisigi i registrite nejzini,al rece pred mene
кажи како, те молам.Го средив проблемот![]()
На таа партиција шо инсталираш, може да ја преформатираш. Другите не ги чепка. Иако са логички партиции.
Во (C: ) е инсталацијата на windows, (D: ) има работи кои и немора да останат зачувани, а во (F: ) се битните работи... ако не ги чепкам ќе останат???
Ќе летам како партал од работа ако се избришат, има преку 25 гига на нив за на УСБ а надворешен хард диск немам
Во (C: ) е инсталацијата на windows, (D: ) има работи кои и немора да останат зачувани, а во (F: ) се битните работи... ако не ги чепкам ќе останат???
Ќе летам како партал од работа ако се избришат, има преку 25 гига на нив за на УСБ а надворешен хард диск немам
Ај некој нека ми кажи што можи да е проблемов. Значи рутерот ми прајка сигнал и на лаптопот си работи интернетот нај нормало, но на статичниот компјутер вика дека се има конектирано но ништо неможам да отварам ми кажува дека немам интернет ај ве молам некој нека ми кажи што можи да е проблемот пошо скренаав![]()