Вади ја старата и терај после ке си инсталираш драјвери од официјалната страна на матичната ке си симнеш за таа графичка
Фала ,тоа утре ќе демонтирам..за евентуални проблеми,пак ќе те консултирам

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вади ја старата и терај после ке си инсталираш драјвери од официјалната страна на матичната ке си симнеш за таа графичка
И да туриш драјвери за интегрираната... само во system information или device manager види кој тип е... да не утнеш пак.Таков е кабелот..епа ок,значи да ја вадам старава..фала![]()
И да туриш драјвери за интегрираната... само во system information или device manager види кој тип е... да не утнеш пак.
А чекај,оваа скроз да ја извадам бе? Да не се поремети нешто,кој ќе дава после пари за оправки и слично..?![]()
добро во секој случај фалаТемниот хакер ти кажа.... јас заборавив... вади графичкатаё1
--- надополнето: 28 август 2012 во 23:02 ---
Што да ти кажам!!!
Ако е хардверски..форматот не помага...
ако е софтверски... онда океј
Твоја одлука!
А чекај,оваа скроз да ја извадам бе? Да не се поремети нешто,кој ќе дава после пари за оправки и слично..?![]()
Може ли некој да ми најде Macedonian Language Pack за Microsoft Office 2010 за да може да проверува граматички грешки во Word?
Се откорнав од барање, нигде го нема чудото...
Да не го бараш ова?
1. Не го барам тоа, ова е Interface (менијата да се македонски), мене ми треба Spell Check да прави
2. Ај пробај симни го![]()
Па пишува дека можеш да правиш Spell Check на Македонскиот правопис.
Ај сега ќе го симнам.
Финтата е што никаде на интернетов не можам да го најдам апдејтот да го симнам или инсталирам. Го тргнале комплетно.
Дури и кога одам директ преку ворд да ми го најде (има директен линк таму) ни таму го нема![]()
Да да, и јас сега го видов тоа, пробав да го симнам од официјалната страна а и преку word неможе.
А да им се обратиш на тие од Мајкрософт Македонија со еден меил и да ги прашаш шо е проблемот што го нема никаде?
Барам и низ торенти ама никаде го нема, ако го најдам за среќа ќе ти пратам линк по ПП.
Пишува.... но не постои тоа..... којзнае кај се изгуби а го имаше.Па пишува дека можеш да правиш Spell Check на Македонскиот правопис.
Ај сега ќе го симнам.