Помош, софтверски проблеми и совети

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
Вади ја старата и терај после ке си инсталираш драјвери од официјалната страна на матичната ке си симнеш за таа графичка
Фала ,тоа утре ќе демонтирам..за евентуални проблеми,пак ќе те консултирам (y)

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Таков е кабелот..епа ок,значи да ја вадам старава..фала(y)
И да туриш драјвери за интегрираната... само во system information или device manager види кој тип е... да не утнеш пак.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
И да туриш драјвери за интегрираната... само во system information или device manager види кој тип е... да не утнеш пак.
А чекај,оваа скроз да ја извадам бе? Да не се поремети нешто,кој ќе дава после пари за оправки и слично..?:D

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
А чекај,оваа скроз да ја извадам бе? Да не се поремети нешто,кој ќе дава после пари за оправки и слично..?:D
Скроз ке ја извадиш го гасиш компјутерот од напојувањето и го тргаш настрана стикаш 10 пати брзо на компчето за палење за да се испразнат кондезаторите и ја вадиш графичката го затвараш компјутерот и поврзуваш се и готово :D

Член од
22 јануари 2012
Мислења
56
Поени од реакции
18
Темниот хакер ти кажа.... јас заборавив... вади графичкатаё1
--- надополнето: 28 август 2012 во 23:02 ---

Што да ти кажам!!!
Ако е хардверски..форматот не помага...
ако е софтверски... онда океј
Твоја одлука!
добро во секој случај фала

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Ајде ајде... без гајле..ти останаа парите..
..части ја утре женската.... пушти срце!

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Може ли некој да ми најде Macedonian Language Pack за Microsoft Office 2010 за да може да проверува граматички грешки во Word?

Се откорнав од барање, нигде го нема чудото...

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Може ли некој да ми најде Macedonian Language Pack за Microsoft Office 2010 за да може да проверува граматички грешки во Word?

Се откорнав од барање, нигде го нема чудото...
Да не го бараш ова?

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
1. Не го барам тоа, ова е Interface (менијата да се македонски), мене ми треба Spell Check да прави
2. Ај пробај симни го :)
Па пишува дека можеш да правиш Spell Check на Македонскиот правопис. :D
Ај сега ќе го симнам.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Ај сега ќе го симнам.
Финтата е што никаде на интернетов не можам да го најдам апдејтот да го симнам или инсталирам. Го тргнале комплетно.
Дури и кога одам директ преку ворд да ми го најде (има директен линк таму) ни таму го нема :)

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Финтата е што никаде на интернетов не можам да го најдам апдејтот да го симнам или инсталирам. Го тргнале комплетно.
Дури и кога одам директ преку ворд да ми го најде (има директен линк таму) ни таму го нема :)
Да да, и јас сега го видов тоа, пробав да го симнам од официјалната страна а и преку word неможе.
А да им се обратиш на тие од Мајкрософт Македонија со еден меил и да ги прашаш шо е проблемот што го нема никаде?
Барам и низ торенти ама никаде го нема, ако го најдам за среќа ќе ти пратам линк по ПП.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Да да, и јас сега го видов тоа, пробав да го симнам од официјалната страна а и преку word неможе.
А да им се обратиш на тие од Мајкрософт Македонија со еден меил и да ги прашаш шо е проблемот што го нема никаде?
Барам и низ торенти ама никаде го нема, ако го најдам за среќа ќе ти пратам линк по ПП.
Не постои ни www.microsoft.com.mk :)

http://www.microsoft.com/worldwide/phone/contact.aspx?country=Macedonia, FYRO

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Ај сега ќе го симнам.
Пишува.... но не постои тоа..... којзнае кај се изгуби а го имаше.
Генерално... кој таков инспекциите по налог на Микрософт ни ја проверуваат легалноста на виндовсот и кој дозволил тука да се продава производ кој се коси со нашите закони за употреба на јазикот (кој по сите правила за квалитет на оние кои ние сакаме да ги достигнеме, ЕУ, САД... е најобичен шкарт, бофл производ, до толку ли не си го цениме тоа нешто што е наше и само наше па колку да е малку) .. кога еве од производителот нема ама баш никаква подршка во јазичниот дел?

Kajgana Shop

На врв Bottom