Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Вади ја старата и терај после ке си инсталираш драјвери од официјалната страна на матичната ке си симнеш за таа графичка

Фала ,тоа утре ќе демонтирам..за евентуални проблеми,пак ќе те консултирам (y)

Таков е кабелот..епа ок,значи да ја вадам старава..фала(y)
И да туриш драјвери за интегрираната... само во system information или device manager види кој тип е... да не утнеш пак.

И да туриш драјвери за интегрираната... само во system information или device manager види кој тип е... да не утнеш пак.

А чекај,оваа скроз да ја извадам бе? Да не се поремети нешто,кој ќе дава после пари за оправки и слично..?:D

А чекај,оваа скроз да ја извадам бе? Да не се поремети нешто,кој ќе дава после пари за оправки и слично..?:D

Скроз ке ја извадиш го гасиш компјутерот од напојувањето и го тргаш настрана стикаш 10 пати брзо на компчето за палење за да се испразнат кондезаторите и ја вадиш графичката го затвараш компјутерот и поврзуваш се и готово :D

Темниот хакер ти кажа.... јас заборавив... вади графичкатаё1
--- надополнето: 28 август 2012 во 23:02 ---

Што да ти кажам!!!
Ако е хардверски..форматот не помага...
ако е софтверски... онда океј
Твоја одлука!
добро во секој случај фала

Ајде ајде... без гајле..ти останаа парите..
..части ја утре женската.... пушти срце!

Може ли некој да ми најде Macedonian Language Pack за Microsoft Office 2010 за да може да проверува граматички грешки во Word?

Се откорнав од барање, нигде го нема чудото...

Може ли некој да ми најде Macedonian Language Pack за Microsoft Office 2010 за да може да проверува граматички грешки во Word?

Се откорнав од барање, нигде го нема чудото...

Да не го бараш ова?

1. Не го барам тоа, ова е Interface (менијата да се македонски), мене ми треба Spell Check да прави
2. Ај пробај симни го :)

Па пишува дека можеш да правиш Spell Check на Македонскиот правопис. :D
Ај сега ќе го симнам.

Ај сега ќе го симнам.

Финтата е што никаде на интернетов не можам да го најдам апдејтот да го симнам или инсталирам. Го тргнале комплетно.
Дури и кога одам директ преку ворд да ми го најде (има директен линк таму) ни таму го нема :)

Финтата е што никаде на интернетов не можам да го најдам апдејтот да го симнам или инсталирам. Го тргнале комплетно.
Дури и кога одам директ преку ворд да ми го најде (има директен линк таму) ни таму го нема :)

Да да, и јас сега го видов тоа, пробав да го симнам од официјалната страна а и преку word неможе.
А да им се обратиш на тие од Мајкрософт Македонија со еден меил и да ги прашаш шо е проблемот што го нема никаде?
Барам и низ торенти ама никаде го нема, ако го најдам за среќа ќе ти пратам линк по ПП.

Да да, и јас сега го видов тоа, пробав да го симнам од официјалната страна а и преку word неможе.
А да им се обратиш на тие од Мајкрософт Македонија со еден меил и да ги прашаш шо е проблемот што го нема никаде?
Барам и низ торенти ама никаде го нема, ако го најдам за среќа ќе ти пратам линк по ПП.

Не постои ни www.microsoft.com.mk :)

http://www.microsoft.com/worldwide/phone/contact.aspx?country=Macedonia, FYRO

Ај сега ќе го симнам.
Пишува.... но не постои тоа..... којзнае кај се изгуби а го имаше.
Генерално... кој таков инспекциите по налог на Микрософт ни ја проверуваат легалноста на виндовсот и кој дозволил тука да се продава производ кој се коси со нашите закони за употреба на јазикот (кој по сите правила за квалитет на оние кои ние сакаме да ги достигнеме, ЕУ, САД... е најобичен шкарт, бофл производ, до толку ли не си го цениме тоа нешто што е наше и само наше па колку да е малку) .. кога еве од производителот нема ама баш никаква подршка во јазичниот дел?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom