A
Auditore
Гостин
Сега му реков и тоа да направи, фала иначе, инаку Ф8 се стискаше за сејф мод така?Пробај со safe mode..
Одамна не сум користил тоа па сум заборавил.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сега му реков и тоа да направи, фала иначе, инаку Ф8 се стискаше за сејф мод така?Пробај со safe mode..
Да F8. Би требало така да работи. Ако нејќе не знам дали си пробал едноставно десен клик на фајлот Properties>Security и да види дали е селектиран Everyone. Ако не е тогаш кликни Edit одбери Everyone и ок.Сега му реков и тоа да направи, фала иначе, инаку Ф8 се стискаше за сејф мод така?
Одамна не сум користил тоа па сум заборавил.
Ова треба да ти помогне.Google Chrome го користам најчесто и пред некој ден ми се појави под адрес барот „Would you like to change your search engine to google.mk?“ така нешто и стиснав yes. Е сега како може да го вратам назад по дифолт ко што си е, зошто ова на македонски ме нервира, не ради јазикот, туку ми го нема од gmail барот што се јавува кога го користиш Google а доста често го користам. А прво да одам на google.com па да пребарувам нејќам зошто имам навика адрес барот да си го користам како Google![]()
Усб ??Како се вика кабелот со кој се поврзува лаптопот со телевизор.На страната од кај лаптопот да биде усб а од страната на телевизорот да биде со пинови?Колку чини отприлика?
Ако мислиш на ваков, чини некаде до 300ден.Како се вика кабелот со кој се поврзува лаптопот со телевизор.На страната од кај лаптопот да биде усб а од страната на телевизорот да биде со пинови?Колку чини отприлика?
Ако мислиш на ваков, чини некаде до 300ден.
![]()
Како што можам да забележам ова не е усб туку хдмл излез а а влезот за телевизор е вга порт.Значи мене ми треба со усб и во телевизорот да влегува преку пин (оние црвено,жолто и бело за двд што се коритат).На еден час професорот ни презентираше нешто на ој начин преку лаптопот на телевизорот во училиште и тоа од обичните телевизори.Овој кабел на сликата е за плазма телевизори.
Гледај го клиплето објаснува се.Ne znam dali e bash za tuka ali aj .. sakam da napravam klipce sostaveno od sliki i u pozadiina da ide muzika ... mi kazaa deka mozelo so movie maker ... arno ama ke moze li nekoj da mi objasni podetalno![]()
исто е и кај мене :/Ми паѓа нетот секогаш кога работам со домашниот, односно фиксниот телефон. Па да прашам дали е тоа нормално и дали се случува кај сите.
Инаку користам интернет од Макс АДСЛ 30гига, мислам дека коллен сурф2 пакетот. Нормално поврзувањето е со рутерот, со телефонот заедно, веројатно знаете како оди тоа.
Ми паѓа нетот секогаш кога работам со домашниот, односно фиксниот телефон. Па да прашам дали е тоа нормално и дали се случува кај сите.
Инаку користам интернет од Макс АДСЛ 30гига, мислам дека коллен сурф2 пакетот. Нормално поврзувањето е со рутерот, со телефонот заедно, веројатно знаете како оди тоа.