Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Уклучувам филм на Гом плеер и ми бара кодови за превод..одам на тоа Find Codec и ме прати на една страна,симнав програм што нема врска со ова..де помош

АЈДЕ БРЕ ПОМОГНТЕ ФИЛМ МИ СЕ ГЛЕДА

Уклучувам филм на Гом плеер и ми бара кодови за превод..одам на тоа Find Codec и ме прати на една страна,симнав програм што нема врска со ова..де помош

АЈДЕ БРЕ ПОМОГНТЕ ФИЛМ МИ СЕ ГЛЕДА
Пиши што екстензија има датотеката на преводот!
..ako e .srt тогаш не треба да има проблем
...ако е .sub тогаш симни си KMPlayer ...сум приметил дека GOM Player-от си има проблеми со тие преводи.
или бриши го тоа sub и замени го со srt... па ќе имаш каков таков превод

Пиши што екстензија има датотеката на преводот!
..ako e .srt тогаш не треба да има проблем
...ако е .sub тогаш симни си KMPlayer ...сум приметил дека GOM Player-от си има проблеми со тие преводи.
или бриши го тоа sub и замени го со srt... па ќе имаш каков таков превод

сега па ми касни преводов...

сега па ми касни преводов...

играј си со овие < > од тастатурата :D

најверојатно си симнал превод за друга верзија на филмот, кога симнуваш стално барај за онаа верзија што ја имаш или за компактибилна верзија, на страниците за преводи сето тоа го пишува.

Затоа со bs player глеајте филмови. Си имаш фино лепо опција ти симиња одма преводи самиот програм. И досега сите испаднале квалитетни.

Ова се појавува кај едно мое другарче, кај мене го нема ова, јас сум администратор на 7ца, исто е и он а кај него се појавува ова кога сака да ископира.

Некој да предложи програма за снимање на видео дури играш игри. Пробав со fraps, bandicam, bsr screen recorder, camtasia studio, super screen capture, total screen recorder, zd soft screen recorder,xfire... ама не е тоа што барам. Барам нешто како fraps дури си во игра да почнеш да снимаш со ф9 или слично и да не бидат фајловите ненормално големи. Колку за информација 8 минути видео на 1920х1080 излегува дека е 32 ГБ поделено во фалјови од по 4ГБ. треба да ги конвертирам со Format factory ( 15-20 мин.) и да ги спојам со Video joiner( 15-20 мин.). На крај излегува 150МБ тоа е што барам, ама да не одам низ процес на конвертирање.
не постои таква програма
мораш да одиш низ целиот тој процес на конверитрање.

не постои таква програма
мораш да одиш низ целиот тој процес на конверитрање.
Ауууу страшна работа. За да снимам 30 мин. ќе ми треба 120 гига:mad: и 2-3 саати нерви кинење. Јебига то е то. Фала на одговорот.

Симни го фајлов(регистри фајл) и вметни го во регистрите. Оди десен клик на папката Ubisoft нека избере Take Ownership. Ке почекаш малку,и после нека проба да копира пак.
И нека провери дали е администратор.
(како може ова,не можам да прикачам .рар... морав у зип да правам :tapp: )

Attachments

Симни го фајлов(регистри фајл) и вметни го во регистрите. Оди десен клик на папката Ubisoft нека избере Take Ownership. Ке почекаш малку,и после нека проба да копира пак.
И нека провери дали е администратор.
(како може ова,не можам да прикачам .рар... морав у зип да правам :tapp: )
Фала другар, кажи ми сега како да да го вметне во регистрите? Со клик само?
Проверивме уште тогаш, администратор е, и баш ме зачуди зошто така.

2 клик само на регистри фајлот и Ok,Add таму што се појавуваше не сеќавам.

2 клик само на регистри фајлот и Ok,Add таму што се појавуваше не сеќавам.
Пак несака, сеа му реков да направи рестарт па да проба пак, иначе ги следеше сите твои чекори, мада неверувам дека и по рестартот ќе му се поправи, како и да е ако имаш некоја алтернатива пиши ја, ако не нема врска тоа е, фала пак.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom