Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Нешто од компјутерот ми цивка ко маче :pos2: и кулерот од напојувањето некако послабо врти..напојувањето е при крај или? :smir:

Нешто од компјутерот ми цивка ко маче :pos2: и кулерот од напојувањето некако послабо врти..напојувањето е при крај или? :smir:

Или. :)

Зачисти се што можеш да зачистиш за да не ти биде при крај напојувањето.

Или. :)

Зачисти се што можеш да зачистиш за да не ти биде при крај напојувањето.
Зачистено е сВе :)
Нешто струјата да не ми е слаба дома? зошо некад си врти убаво а некад колку да се каже само :toe:

Зачистено е сВе :)
Нешто струјата да не ми е слаба дома? зошо некад си врти убаво а некад колку да се каже само :toe:

Не си го пазел па при крај ти е кулерот што може да значи и дека при крај ти е напојувањето (ако од таму доаѓа звукот)

Што напојување имаш? Ако не си ја знаеш марката, тогаш е чкарт и поубаво купи си ново за 500 ден :)

Не си го пазел па при крај ти е кулерот што може да значи и дека при крај ти е напојувањето (ако од таму доаѓа звукот)

Што напојување имаш? Ако не си ја знаеш марката, тогаш е чкарт и поубаво купи си ново за 500 ден :)
Поима неам какво е :)
а какво да зеам? од колку вати?

Сте виделе ли вие следна ситуација:

Си симнува торентот,стига до 50% да речеме... и оп, се враќа на 49.9/49.8 :) После,пак си иде на 52% да речеме,па пак назад- 51.9/51.8% :)

Стварно не ми е јасно како е ова можно? До што би можело да е? Вирус?

Сте виделе ли вие следна ситуација:

Си симнува торентот,стига до 50% да речеме... и оп, се враќа на 49.9/49.8 :) После,пак си иде на 52% да речеме,па пак назад- 51.9/51.8% :)

Стварно не ми е јасно како е ова можно? До што би можело да е? Вирус?
Симни си нов торент софтвер.

Ми треба некое програмче за search низ компјутерот.
Ако ме прашате зошто не го користам оној што го има самиот Windows, не го користам пошо не ми работи програмчето (појма нема зашо)

Ако ме прашате зошто не го користам оној што го има самиот Windows, не го користам пошо не ми работи програмчето (појма нема зашо)

Google Desktop

Пробај стисни F3 на десктоп

Google Desktop

Пробај стисни F3 на десктоп

Немој молимте....сеа го избришав......

Ми требаше едно 10 саати за да ги сними сите податоци за да може да пребарувам, а потоа за секој нов податок треба истото да го правам!

Го користам Ava Find v 1.5 последна верзија е, доста брзо работи и не бара ресурси.

Ако не можеш да се снајдеш прати ми твој мејл у пп, ќе ти ја пратам програмата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom