-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
Можи.Ај нека ми кажи некој ако знае дали можи да се пресними заштитено DVD???
Можи.Ај нека ми кажи некој ако знае дали можи да се пресними заштитено DVD???
Или.Нешто од компјутерот ми цивка ко маче :pos2: и кулерот од напојувањето некако послабо врти..напојувањето е при крај или? :smir:
Зачистено е сВеИли.
Зачисти се што можеш да зачистиш за да не ти биде при крај напојувањето.
Не си го пазел па при крај ти е кулерот што може да значи и дека при крај ти е напојувањето (ако од таму доаѓа звукот)Зачистено е сВе
Нешто струјата да не ми е слаба дома? зошо некад си врти убаво а некад колку да се каже само
Поима неам какво еНе си го пазел па при крај ти е кулерот што може да значи и дека при крај ти е напојувањето (ако од таму доаѓа звукот)
Што напојување имаш? Ако не си ја знаеш марката, тогаш е чкарт и поубаво купи си ново за 500 ден
Од 600 најмалце.Поима неам какво е
а какво да зеам? од колку вати?
Фала KORUNМожи.
Симни си нов торент софтвер.Сте виделе ли вие следна ситуација:
Си симнува торентот,стига до 50% да речеме... и оп, се враќа на 49.9/49.8 После,пак си иде на 52% да речеме,па пак назад- 51.9/51.8%
Стварно не ми е јасно како е ова можно? До што би можело да е? Вирус?
Не е кај мене,кај другар е Исти торенти,иста програма... кај него ги враќа наназад Сепак фала,ќе му речам да си симне нов/Симни си нов торент софтвер.
Google DesktopМи треба некое програмче за search низ компјутерот.
Ако ме прашате зошто не го користам оној што го има самиот Windows, не го користам пошо не ми работи програмчето (појма нема зашо)
Немој молимте....сеа го избришав......
Го користам Ava Find v 1.5 последна верзија е, доста брзо работи и не бара ресурси.Ми треба некое програмче за search низ компјутерот.
Ако ме прашате зошто не го користам оној што го има самиот Windows, не го користам пошо не ми работи програмчето (појма нема зашо)