аллександар
Вечно ненаспан
- Член од
- 5 мај 2006
- Мислења
- 7.381
- Поени од реакции
- 2.523
нишо сериозно не најдов.Овде и надолу скролај...позз:smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
нишо сериозно не најдов.Овде и надолу скролај...позз:smir:
Кажувајте чаре, или ќе полудам :nesvest:
![]()
Значи све најнормално си работам, одеднаш се укочуе компјутеро, црн екран, па се враќа тоа што било, и ми се појавува пораката. Знае некад скроз да ми ги блокира програмите...
Каде ги пишува сите детали за мојата графичка? 7ца имам.Паѓаат драјверите од графичката...симни ги најновите од Тука
Каде ги пишува сите детали за мојата графичка? 7ца имам.
Едит: Се снајдов, па се надевам ќе се реши проблемот.
System Mechanic имаше таква опција.нишо сериозно не најдов.
нема врска средив. најдов програмче со се сериал. него кога сме кај систем механик. дајте некој систем механик исто со сериал или крак ако има? по можност торент фајл?System Mechanic имаше таква опција.
ППнема врска средив. најдов програмче со се сериал. него кога сме кај систем механик. дајте некој систем механик исто со сериал или крак ако има? по можност торент фајл?
Јок, пак ми се појави истиот проблемАјде, и кажи дали си средил :helou:
имам еден проблем со лап топот :
Поточно го имам овој лап топ и кога му инсталирав W7 32-bit немаше инсталирано драјвери за ваерлесот , камерата , микрофонот и графичката . За ваерлесот најдов драјвери , но за овие другиве не . Од официјалната страна на Делл симнав драјвери за графичката , ги инсталирав но пак е исто поточно вака :![]()
Дали ова кажува дека графичката е интегрирана ?
Јок, пак ми се појави истиот проблем![]()
имам еден проблем со лап топот :
Поточно го имам овој лап топ и кога му инсталирав W7 32-bit немаше инсталирано драјвери за ваерлесот , камерата , микрофонот и графичката . За ваерлесот најдов драјвери , но за овие другиве не . Од официјалната страна на Делл симнав драјвери за графичката , ги инсталирав но пак е исто поточно вака :![]()
Дали ова кажува дека графичката е интегрирана ?
Стај му интернет и уклучи ги Updates од Windows 7, сам ќе си најде драјвери.
И кои драјвери ги симна? 100% за точниот модел на лаптоп (за твојот?)
Абдејтите ги направив , но не најде ни еден абдејт за графичката .
драјверите на страната од ДЕЛЛ ги барав според моделот на графичката , но ме чуди тоа што кажува како да има некоја си интегрирана графичка и е инсталирана ..
>>RaZoR<<
Ако можеш да ми кажиш кој драјвери ги симна ?