- Член од
- 10 јануари 2010
- Мислења
- 136
- Поени од реакции
- 25
А минатиот пат го реши или не?
не...видов случајно да не сум стегнала ,,mute"...али не е до тоа:icon_conf
А минатиот пат го реши или не?
A проба со друг веб прелистувач? Инсталирање на новa верзија флеш ?не...видов случајно да не сум стегнала ,,mute"...али не е до тоа:icon_conf
не сум пробала..може да ми дадеш линк за новата верзија флеш?A проба со друг веб прелистувач? Инсталирање на новa верзија флеш ?
Пробај и со друг веб прелистувач (Chrome, Opera ,Firefox) и со нова верзија на флеш.не сум пробала..може да ми дадеш линк за новата верзија флеш?
Овде имаш начини за исклучување на Sticky Keys.... не е тоа голем проблем :smir:имам голем проблем молам помош . Ми се појави нешто steak кеys или незнам како пишуваше и сега кога куцам со тастатурава ми свирка на секоја буква куќиштето и плус не ми дава да стиснам некоја буква два пати , морам да почекам 3-4 секунди па после да стиснам .
Ве молам да ми погнете !!!!
sp3 na 256 ram ne nu odgovara stavi mu sp2 i ke nemas problemiИмам проблем, само што пробав да форматирам пц на еден комшија но не успеав. Значи се добро си оди, се инсталира windows xp sp3 и кога ке се инсталира целосно, кога треба да ми се вклучи се рестартира. Пробав 3 пати пак не сака, до цд-то неке да е бидејќи сум инсталирал со него многу пати а и цдромот работи. Прво се сомневав во хардвер, но успеав кубунту да инсталирам и се нормално функционира освен што ужасно кочи ама со оглед дека пц-то има 256 рам до тоа ке е. Што би можело да биде проблемот?
Foxconn INT 831Како прво остај што кажува тоа :
Нема врска со ХДД туку со сата контролерот на матичната плоча.
Според матичната плоча ќе одиш на support страната на фирмата и таму имаш Сата драјвери. Најчесто иде преку флопи но ако немаш уред за флопи на компјутерот ќе ти кажам како да ги направиш цд со интегрирани сата драјвери од XP.
ПС: Имајќи предвид дека пц то не ти работи ќе ти треба друг компјутер за да го направиш цд то..но најверојатно тоа веќе го имаш чим пишуваш на форумот.
На youtube немаш глас така? Избриши ја сета историја, сите cookies на пребарувачот па тогаш би требало да се реши проблемот.не...видов случајно да не сум стегнала ,,mute"...али не е до тоа:icon_conf
Епа ти го кажав решението еднаш ам не си видела изгледа. Познат проблем е ова.не сум пробала..може да ми дадеш линк за новата верзија флеш?