аллександар
Вечно ненаспан
- Член од
- 5 мај 2006
- Мислења
- 7.381
- Поени од реакции
- 2.522
нишо сериозно не најдов.Овде и надолу скролај...позз:smir:
нишо сериозно не најдов.Овде и надолу скролај...позз:smir:
Паѓаат драјверите од графичката...симни ги најновите од ТукаКажувајте чаре, или ќе полудам :nesvest:
Значи све најнормално си работам, одеднаш се укочуе компјутеро, црн екран, па се враќа тоа што било, и ми се појавува пораката. Знае некад скроз да ми ги блокира програмите...
Каде ги пишува сите детали за мојата графичка? 7ца имам.Паѓаат драјверите од графичката...симни ги најновите од Тука
Ајде, и кажи дали си средил :helou:Каде ги пишува сите детали за мојата графичка? 7ца имам.
Едит: Се снајдов, па се надевам ќе се реши проблемот.
System Mechanic имаше таква опција.нишо сериозно не најдов.
нема врска средив. најдов програмче со се сериал. него кога сме кај систем механик. дајте некој систем механик исто со сериал или крак ако има? по можност торент фајл?System Mechanic имаше таква опција.
ППнема врска средив. најдов програмче со се сериал. него кога сме кај систем механик. дајте некој систем механик исто со сериал или крак ако има? по можност торент фајл?
Јок, пак ми се појави истиот проблемАјде, и кажи дали си средил :helou:
Сигурен си оти вистинските драјвери ги погоди?имам еден проблем со лап топот :
Поточно го имам овој лап топ и кога му инсталирав W7 32-bit немаше инсталирано драјвери за ваерлесот , камерата , микрофонот и графичката . За ваерлесот најдов драјвери , но за овие другиве не . Од официјалната страна на Делл симнав драјвери за графичката , ги инсталирав но пак е исто поточно вака :
Дали ова кажува дека графичката е интегрирана ?
И со новите драјвери истоит проблем???? а кога се појавува, може секаде да се појави, во игра?? интернет??? или се појавува на некое специфично место??? се појавува BSOD (син екран)? , некој звук да не јавува од кучиште нешто од напојување???Јок, пак ми се појави истиот проблем
Стај му интернет и уклучи ги Updates од Windows 7, сам ќе си најде драјвери.имам еден проблем со лап топот :
Поточно го имам овој лап топ и кога му инсталирав W7 32-bit немаше инсталирано драјвери за ваерлесот , камерата , микрофонот и графичката . За ваерлесот најдов драјвери , но за овие другиве не . Од официјалната страна на Делл симнав драјвери за графичката , ги инсталирав но пак е исто поточно вака :
Дали ова кажува дека графичката е интегрирана ?
Абдејтите ги направив , но не најде ни еден абдејт за графичката .Стај му интернет и уклучи ги Updates од Windows 7, сам ќе си најде драјвери.
И кои драјвери ги симна? 100% за точниот модел на лаптоп (за твојот?)
Убаво прочитај го мојот пост:Абдејтите ги направив , но не најде ни еден абдејт за графичката .
драјверите на страната од ДЕЛЛ ги барав според моделот на графичката , но ме чуди тоа што кажува како да има некоја си интегрирана графичка и е инсталирана ..
>>RaZoR<<
Ако можеш да ми кажиш кој драјвери ги симна ?