G
GucciMane
Гостин
Имам место, по 8 гига у Ц и ДИзбриши порките, ослободи го хард дискот малцеИ мене знае вака да ми закочи, а ја иам 4.0 бета 9 верзијата.

чисто информативно: немам порки у пц, само на нет :smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имам место, по 8 гига у Ц и ДИзбриши порките, ослободи го хард дискот малцеИ мене знае вака да ми закочи, а ја иам 4.0 бета 9 верзијата.
Не е нешто голем проблем али ме иритира..доле кај што ми покажува што имам отворено, коа стискам кај мозилата, нели треба да се спушти..епа тоа е проблемот не се спушта
незнам како успеав вака да објаснам али нвм![]()
изгледа ке треба да се преинсталира...бидејки од сервис го земав прееска со датум некој беше во 2003 година...додека ја инсталирав операта саатото беше стар после го сменив така да во тежок заеб сум.....каква иронија...и да у право си не ми ни инсталирана операта оти операција беше терминирана......несакајки........каков малер сум невидено..воа ретко се случува
XP имамЕпа ако имаш Win7 не се спушта туку се отвара она прозорчето со сликчиња од сите табови и прозорци отворени во Мозилата.
Ти што ОС имаш?
цццццц несака да направи систем рестор.........се откажувам три точки на вракање сменив и несака да направи ресторе
--- надополнето ---
fala nezna kako no operata ja ima.......nekako se dovrsi instalacijata sama po sebe
А зошто не минимизираш на цртичката горе?XP имам
Навика, јебигаА зошто не минимизираш на цртичката горе?
ajde decki pomognete mu.....iako mislam sistem restore i tuka bi pomognal :_)
Нема ли друга опција? Ако идам систем рестор све ке се избрише, пошо све истанлирав за 1 ден![]()