G
GucciMane
Гостин
Имам место, по 8 гига у Ц и ДИзбриши порките, ослободи го хард дискот малцеИ мене знае вака да ми закочи, а ја иам 4.0 бета 9 верзијата.
![Тоа е :toe: :toe:](/styles/default/xenforo/emot/toe.gif)
чисто информативно: немам порки у пц, само на нет :smir:
Имам место, по 8 гига у Ц и ДИзбриши порките, ослободи го хард дискот малцеИ мене знае вака да ми закочи, а ја иам 4.0 бета 9 верзијата.
Епа ако имаш Win7 не се спушта туку се отвара она прозорчето со сликчиња од сите табови и прозорци отворени во Мозилата.Не е нешто голем проблем али ме иритира..доле кај што ми покажува што имам отворено, коа стискам кај мозилата, нели треба да се спушти..епа тоа е проблемот не се спушта
незнам како успеав вака да објаснам али нвм![]()
Во System Restore појди во 2003та. Деновите на кои е забележана точка се со задебелени букви, ќе најдиш.изгледа ке треба да се преинсталира...бидејки од сервис го земав прееска со датум некој беше во 2003 година...додека ја инсталирав операта саатото беше стар после го сменив така да во тежок заеб сум.....каква иронија...и да у право си не ми ни инсталирана операта оти операција беше терминирана......несакајки........каков малер сум невидено..воа ретко се случува
XP имамЕпа ако имаш Win7 не се спушта туку се отвара она прозорчето со сликчиња од сите табови и прозорци отворени во Мозилата.
Ти што ОС имаш?
цццццц несака да направи систем рестор.........се откажувам три точки на вракање сменив и несака да направи ресторе
--- надополнето ---
fala nezna kako no operata ja ima.......nekako se dovrsi instalacijata sama po sebe
А зошто не минимизираш на цртичката горе?XP имам
Навика, јебигаА зошто не минимизираш на цртичката горе?
Зошто ти е Sistem Restore кога сега и Операта работи?? Како што напиша во претходните постови твојот комјутер беше преинсталиран брзо, и сега не го враќа назад затоа што нема никакви измени за да врати, и не е успешно враќањето....Зошто сакаш да му направиш Sistem Restore???ajde decki pomognete mu.....iako mislam sistem restore i tuka bi pomognal :_)
Рестартирај го модемот од кај тебе и види што ќе биди...Нема ли друга опција? Ако идам систем рестор све ке се избрише, пошо све истанлирав за 1 ден![]()