Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
ne se restartira si stoi taka

Епа тогаш како што вика Боро1, веројатно е нешто до температурите или напојувањето. Пиши што напојување имаш, а во сејф моуд ќе си симнеш Speccy и ќе ни кажеш што делови имаш у ПЦто и температурата. (или симни еврест ултимејт)

Епа тогаш како што вика Боро1, веројатно е нешто до температурите или напојувањето. Пиши што напојување имаш, а во сејф моуд ќе си симнеш Speccy и ќе ни кажеш што делови имаш у ПЦто и температурата. (или симни еврест ултимејт)
Operating System
MS Windows XP Professional 32-bit SP2
CPU
cannot initialize CPU DLL
RAM
Motherboard
Graphics
This service cannot be started in Safe Mode
Hard Drives
Optical Drives
DVD-ROM
Audio
Avance AC'97 Audio for VIA (R) Audio Controller

Operating System
MS Windows XP Professional 32-bit SP2
CPU
RAM
Motherboard
Graphics
This service cannot be started in Safe Mode
Hard Drives
Optical Drives
DVD-ROM
Audio
Avance AC'97 Audio for VIA (R) Audio Controller

Ништо, мислев дека ќе работи у сејф моуд. :(

Од кога го немаш компјутерот исчистено од прашина? Дали некогаш претходно ти правело вака или не?

--- надополнето ---

Вака не ти текнува отприлика што напојување имаш??

INTEL(R) CEERON(R) CPU 1.70 GHZ 768 MB of RAM
ova go najdov so desen klik properits a graficka e 64 mb nvidia

--- надополнето ---

Ништо, мислев дека ќе работи у сејф моуд. :(

Од кога го немаш компјутерот исчистено од прашина? Дали некогаш претходно ти правело вака или не?

--- надополнето ---

Вака не ти текнува отприлика што напојување имаш??
Pa go cistev pred nmesec dena neznam so napojuvanje ima i ne mi prael dozsega vaka mislev da ne e padnat windosot ama tesko

INTEL(R) CEERON(R) CPU 1.70 GHZ 768 MB of RAM
ova go najdov so desen klik properits a graficka e 64 mb nvidia

--- надополнето ---

Pa go cistev pred nmesec dena neznam so napojuvanje ima i ne mi prael dozsega vaka mislev da ne e padnat windosot ama tesko

Антика. :)

Епа или треба да ставиш термална паста на процесорот (проблем со температура), или треба да го фрлиш напајањето.

Второво е некако најверојатно.

И го среди проблемот како што кажав погоре или не се средува?

Колку што можам да проценам не се решава, затоа што транслејтот работи со фонт11 а мене темплејтот ми е со фонт10, и изгледа затоа дава толкави празнини, се чудам зошто word-от запазува да остане ист бројот на редови во текстот

Колку што можам да проценам не се решава, затоа што транслејтот работи со фонт11 а мене темплејтот ми е со фонт10, и изгледа затоа дава толкави празнини, се чудам зошто word-от запазува да остане ист бројот на редови во текстот

Ако користиш офис 2007 има опција Paste Special. Пробај со тоа најчесто ги средува тие проблеми при копирање од веб страна.

paste-special.jpg

А за старите верзии има нешто вакво и најверојатно ако одбреш само текст и се друго ќе биде со defaultот на ворд.
pasteoptions.gif

Не го чувај, фрли го :) И да успееш да го инсталираш на друг пц, пола од Windows-ot ќе ти фали (барем така мене ми се случи)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom