Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
имам еден голем проблем се надебав дека некој ќе се најде да ми помогне :$ имам проблем со лап топ...значи го форматирам се како што треба и супер работи 1 месец после еден месец почне да кочи и сецка од ич ништо па дури и стрелката на маусот кочи некогаш и несака да се пали по 5-10 мин се вклучува...инсталирав прво Windows7,така прави ,мислев дека е до Windows,пробав исто така и Vista исто прави ....Ве молам ако има нокој што знае шto му е броблемот нека пише....PLEAASEEE!

имам еден голем проблем се надебав дека некој ќе се најде да ми помогне :$ имам проблем со лап топ...значи го форматирам се како што треба и супер работи 1 месец после еден месец почне да кочи и сецка од ич ништо па дури и стрелката на маусот кочи некогаш и несака да се пали по 5-10 мин се вклучува...инсталирав прво Windows7,така прави ,мислев дека е до Windows,пробав исто така и Vista исто прави ....Ве молам ако има нокој што знае шto му е броблемот нека пише....PLEAASEEE!

Пробај со друго цд на 7мица, ако исто е пак, пробај со , тоа се алатки за тестирање кои се работат преку ботирање на цд-то, пробај тестирај ја Меморијата и Хардот од бед сектори, ако е се во ред Јас ти препорачувам да го однесиш од каде што ко зеде лап - топот и таму да видам што е проблемот затоа што може да е нешто и хардверски.....

И јас мислам дека е нешто хардверски пробав со 5 цд-а Windows 7 нејќе ....се што е можно се пробав пак исто прави .... мислам дека е нешто хардверски ... сепак ќе го однесам во АМЦ ...и ќе видам...фала на одговорот ...

И јас мислам дека е нешто хардверски пробав со 5 цд-а Windows 7 нејќе ....се што е можно се пробав пак исто прави .... мислам дека е нешто хардверски ... сепак ќе го однесам во АМЦ ...и ќе видам...фала на одговорот ...

Ќе завршиш работа...

Ќе завршиш работа...

Најточно кажано ! ..........До оштетениот: Кога ќе одиш таму на сервис, немој да се понашаш ко некој што нема видено комјутер и никако не дозволувај да те вртат 100дена, туку ќе одиш и ке бараш да ти кажат што е проблемот и малце ќе се поставиш да така видат дека не си некој што можат да го лажат, оти тие можат да те вртат колку сакаат, ела денес ела утре, па ваму е па таму , дојди за 5 дена и така цела година.....од искуство кажано и не само кај едни , туку 90% од сервисите такви се...

Тебе овде горе ти се изместени овие, затоа мислам вака ти го дава текстот.

19265299.jpg

Па баш дека ти е порамнет од 2те страни вака вади.....требаше прво да го наместиш порамнувањето и потоа да почнеш со пишување на текстот.....бар мислам дека така немаше да имаш проблем...

зошто word-от ми прави вакви срања со порамнувањето

Uploaded with ImageShack.us
Си копирал од нет?
да беше цел текст така ќе сфатев но само некои делови се. И баш тие делови се така направи за со празните места да пополни и целиот текст да е од крај до крај...т.е во сликата на Riki каде има забележано со црвено како да е последната опција. Пробај селектирај само тие редици каде што е така со празните места и пробај да смениш на првото.

Си копирал од нет?
да беше цел текст така ќе сфатев но само некои делови се. И баш тие делови се така направи за со празните места да пополни и целиот текст да е од крај до крај...т.е во сликата на Riki каде има забележано со црвено како да е последната опција. Пробај селектирај само тие редици каде што е така со празните места и пробај да смениш на првото.

Го копирав од translate.google.com и еве нешто се поремети, никогаш вака не ми правел

Итно !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ве молам ако некој зне нека ми каже во што може да е проблемот. Вака синоќа си го исклучив компјутерот најнормално денес го вклучувам и доаѓа до она windovs xp со тоа како се полни ми се исклучува тастатурата и потоа наместо да се појави онаа плава позадина со welcome ми се појавува само црн екран и такла си стои а сијаличката што е напред не свети ко да е исклучен процесорот а се слуша дека работи ( бар брмчи) е сеа најинтересно е што коа ќе влезам во save mode се вклучува и работи ко да ништо не го мачи скенирав со антивирус ( Нортон 360 со лиценца ) ама не наоѓа вирус. Некој некоја идеа?!

hellp

sakam da instaliram windows 7 no imam problem... mi se pojavuva error code 0x80070017 nezz do so e problemot :(

Итно !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ве молам ако некој зне нека ми каже во што може да е проблемот. Вака синоќа си го исклучив компјутерот најнормално денес го вклучувам и доаѓа до она windovs xp со тоа како се полни ми се исклучува тастатурата и потоа наместо да се појави онаа плава позадина со welcome ми се појавува само црн екран и такла си стои а сијаличката што е напред не свети ко да е исклучен процесорот а се слуша дека работи ( бар брмчи) е сеа најинтересно е што коа ќе влезам во save mode се вклучува и работи ко да ништо не го мачи скенирав со антивирус ( Нортон 360 со лиценца ) ама не наоѓа вирус. Некој некоја идеа?!

Да не ти се рестартира кога ќе се напуни лентата??? Или само така стои црно?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom