Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто C:,D: и цедињата ми ги отвара во Search ? Кога ќе појдам во My Computer и ќе стиснам во C: или D: ми се отвара Search прозорецот. Пробував нешто во Folder Options дали нешто ќе се направи но ништо не се смени. Прегледај го приврзокот 38079Прегледај го приврзокот 38081Прегледај го приврзокот 38080
Дали е тоа дека кладов икони од Vista ?
И порано вака ми беше но немаше тогаш икони од Vista, но потоа го фоматирафме компјуерот.
Pozz.

Симни го прикачениов фајл, extract, double click, yes/ok блабла i VOILA, проблемот треба да е решен.

Зошто C:,D: и цедињата ми ги отвара во Search ? Кога ќе појдам во My Computer и ќе стиснам во C: или D: ми се отвара Search прозорецот. Пробував нешто во Folder Options дали нешто ќе се направи но ништо не се смени. Прегледај го приврзокот 38079Прегледај го приврзокот 38081Прегледај го приврзокот 38080
Дали е тоа дека кладов икони од Vista ?
И порано вака ми беше но немаше тогаш икони од Vista, но потоа го фоматирафме компјуерот.
Pozz.

ВируФче имаш некое.
И мене вака ми праеше порано, да се расчукам у дрво, одамна не сум имал некој проблем, преминав на 7-ка.

Проблемот е решен. Го сметнав она што го кажа Anon и ми се отворија во Open.

дечки.. дајте некоја асална верзија на неро за вин седмица али да не е трајал верзија или крак нешо да има со него едно друго...

дечки.. дајте некоја асална верзија на неро за вин седмица али да не е трајал верзија или крак нешо да има со него едно друго...

Последната едиција од 7 верзијата (7.11.11.0 нешто така беше).

На замунда имаш, чедо :)

Ај некој нека ми каже ако можи некој убав софтвер за едитирање на преводи.. само да не е Subtitle Workshop..

Последната едиција од 7 верзијата (7.11.11.0 нешто така беше).

На замунда имаш, чедо :)
најдов вцерзија 10ка и ја симнав само не е уште инсталирана. незнам дали ке бара лиценца или нешо друго не ми треба за да ми служи само за 30 дена :\

Во google chrome во google accounts ми дава локација Алжир. Македонија не постои во опции (ни фиром, ни тфиром). Јас не ја гледам или...Чаре некое?

Во google chrome во google accounts ми дава локација Алжир. Македонија не постои во опции (ни фиром, ни тфиром). Јас не ја гледам или...Чаре некое?

Изгледа по аватаров те препознале :tv:

Немам поима не користам хром.

вака сакам да глеам филм и лап топот си го уклучив на монитор е арно ама сеа незнам како да напраа коа ке го спуштам екранчето од лап топот да не превзема акција т.е да не праи хибернација или шат даун него да си продолжи со работа т.е да имам слика само на телевизорот а на мониторот да нема нишо.. ПОМОШ?

П.С се работи за виндоус 7 !!!

Форматирав PC па ми треба OFFICE сеа, дали ќе може линк за данлоуд :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom