Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Немав антивирус,ништо не му беше на комјутерот.Сега инсталирав и почна да ми се рестартира на 15 минути.Што му е проблемот?
Ако не можеш да го стабилизираш системот, иди у сејф мод, одинсталирај го (или блокирај го) твојот антивирус, пробај преку онлајн скенер дали ќе ти најде нешто од Тренд микро или Бит дефендерНемав антивирус,ништо не му беше на комјутерот.Сега инсталирав и почна да ми се рестартира на 15 минути.Што му е проблемот?
Ако не можеш да го стабилизираш системот, иди у сејф мод, одинсталирај го (или блокирај го) твојот антивирус, пробај преку онлајн скенер дали ќе ти најде нешто од Тренд микро или Бит дефендер
http://housecall.trendmicro.com/
http://www.bitdefender.com/scanner/online/free.html
или некој сличен.
Имам проблем, се надевам дека некој ќе го реши или ќе ми даде совет.
Како што ми беше уклучен лаптопот, излегов и го оставив така, кога се вратив по некое време започна ненормално да кочи, неможев да извршам никаква операција, дури ни refresh неможам да направам. Направив рестарт, си реков подобро ќе биде, но ништо. Пред тоа не чепкав ништо, ниту некакви сомнителни страни и програми. Само сабајлето сменив позадина
По рестартот, антивирусот(Kaspersky) ги исклучи своите функции(да прави Update, да скенира...) Изгледа некој вирус е, па го има блокирано скроз. По нов рестарт, само ми дозволува да работам со таскбарот, со тие функции...Направив restore, бидна нешто олабави, но пак истото.
Пробав да стартувам преку Safe mode, од таму скенирав со Mallware-bytes и не најде никакви спамови и слично. Исто и со Advanced System Care, ги реши сите проблеми и исчисти непотребни работи.
Сега еве пак пробувам нормално да се уклучам, до некое време отвара програми, и датотеки, но пак почнува да кочи по 2-3 мин работа и скроз зарибува кога ќе направам refresh.
Голем проблем ми е што не ми дозволува да му направам uninstal na антивирусот(ниту преку самиот антивирус, ниту преку windows-от од modify, repair or remove), за пак да инсталирам нов и да го скенирам компјутерот.
Инаку користам Windows 7.
Што да направам?
Имам проблем, се надевам дека некој ќе го реши или ќе ми даде совет.
Како што ми беше уклучен лаптопот, излегов и го оставив така, кога се вратив по некое време започна ненормално да кочи, неможев да извршам никаква операција, дури ни refresh неможам да направам. Направив рестарт, си реков подобро ќе биде, но ништо. Пред тоа не чепкав ништо, ниту некакви сомнителни страни и програми. Само сабајлето сменив позадина
По рестартот, антивирусот(Kaspersky) ги исклучи своите функции(да прави Update, да скенира...) Изгледа некој вирус е, па го има блокирано скроз. По нов рестарт, само ми дозволува да работам со таскбарот, со тие функции...Направив restore, бидна нешто олабави, но пак истото.
Пробав да стартувам преку Safe mode, од таму скенирав со Mallware-bytes и не најде никакви спамови и слично. Исто и со Advanced System Care, ги реши сите проблеми и исчисти непотребни работи.
Сега еве пак пробувам нормално да се уклучам, до некое време отвара програми, и датотеки, но пак почнува да кочи по 2-3 мин работа и скроз зарибува кога ќе направам refresh.
Голем проблем ми е што не ми дозволува да му направам uninstal na антивирусот(ниту преку самиот антивирус, ниту преку windows-от од modify, repair or remove), за пак да инсталирам нов и да го скенирам компјутерот.
Инаку користам Windows 7.
Што да направам?
Уклучи таск менаџер и види кој процес ти корне најмногу CPU/RAM.
А може да и до прегреаност...
SpyHunter мавни му го, дефинитивно е вирус и тоа добар.
Неможам, го стартирам но не сака да се уклучи.
--- надополнето ---
Моментално го скенирам со SpyHunter, па досега најде 4 mallware objects.
--- надополнето ---
Заборавив да кажам, додека ме немало, татко ми го ставил лаптопот на мека подлога, така да од доле сигурно биле затнати влезовите за циркулација на воздух.
Можно ли е да има последица од ова.
Неможам, го стартирам но не сака да се уклучи.
--- надополнето ---
Моментално го скенирам со SpyHunter, па досега најде 4 mallware objects.
--- надополнето ---
Заборавив да кажам, додека ме немало, татко ми го ставил лаптопот на мека подлога, така да од доле сигурно биле затнати влезовите за циркулација на воздух.
Можно ли е да има последица од ова.
Имам проблем со бит комет. Не сака да даунлоадира и вели YOUR LISTEN PORT STATUS IS UNKNOW.
Тоа ми се појави наеднаш. Некое решение ?
Имам проблем со бит комет. Не сака да даунлоадира и вели YOUR LISTEN PORT STATUS IS UNKNOW.
Тоа ми се појави наеднаш. Некое решение ?