Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
у последно време ми се дешаваат некои глупости.. коа ке ја изгасам мозилата и после минута две ако сакам да ја упалам ми вика мозилата веќе работи али не одговара а у процес гледам дека стварно работи..
ништо страшно ова :)

коа сакам нов таб да отворам на пример со среден клик на маусот место да ми го отвори табот најнормално ми го отвара и цело време ми е БЕЛО

баг е ова на мозилата, ќе го средат со следната верзија најверојатно

нешо е од фаерфоџ проблемоб? некој вирус сум закачил или шо е работава???

немаш закачено вирус, можеш мирно да спиеш :wink:

Ај , дечки помош малку. Зошто не можам да прикачувам Уплоадирам видео фајлови ни на фејсбук ни на мајспејс ниту на кој било друг сајт блог или што и да е. Ништо не сум подесувал.
Само инсталирав една игра Нитфорспид. :toe:Ама не гледам баш никаква врска со проблемов.
Исчистив со CCleaner и пак истото.
Имам интернет од Кабелнет, ПП , ми го зголемиле сообраќајот од 15 на 80ГБ со брзина 6/2Мбпс. Да не е до тоа?

Kako беше опцијата да се отворат 2 месинцери истовремено...знам дека некаде имаше објаснето на форумов,ама неможам да најдам :)

Зошто може да ми се рестартира сам од сам компјутеров на саат време?
на Scan нема вируси или слично, а има доста слободна меморија, ако тоа има некаква врска воопшто....

Зошто може да ми се рестартира сам од сам компјутеров на саат време?
на Scan нема вируси или слично, а има доста слободна меморија, ако тоа има некаква врска воопшто....

Прегрева?

Па само што беше уклучен, и по 10мин се рестартира.

Провери си ги кулерите, зачисти го малку, подмачкај тоа (ваљда ќе се снајдеш) и види тогаш дали ќе се рестартира

Vaka sea ..
neshto ne mi ja otvarashe particijata E ..vo nea mi bea site dokumenti ..e sea ..ja formatirav particijata ..sea ja otvara ama se e izbrishano ..ima nekako chare da si gi vratam dokumentite ?:/

Vaka sea ..
neshto ne mi ja otvarashe particijata E ..vo nea mi bea site dokumenti ..e sea ..ja formatirav particijata ..sea ja otvara ama se e izbrishano ..ima nekako chare da si gi vratam dokumentite ?:/

Ошло пофира шо би рекле охриѓани :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom