Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
zdravo na site imam edno prasanje-instal,irav na mojot pc kaspersy internet security 2010 probna versija 30 dena .potoa najdoiv krak za antivirusit megutoa ne mozaev da go stavav trebese da go reinstaliram antivirusot i taka napraviv samo sto pc mi go raspoznava anti virusot i mi vika deak antivirusot bili veke ednas instaliran probav da go vratam i kompjutero nazad denta pred da go instaliram anti virusot megutoa pak istata rabota.daj te mi nekoaj ideja.ili kazete ako iam nekoja programa sto moze komplet da mi gi ostrani folderite vo registarot od antivirusot.vi blagodaram odnapred
Имав на usb-то повеќе фајлови, филмови и др. Другите фајлови ги избришав, а 2та филмови не можам да ги бришам. Кога ќе одам delete, се бришат ама кога повторно ќе го уклучам usb-то, повторно ги има.
Дај кажете решение?
Имав на usb-то повеќе фајлови, филмови и др. Другите фајлови ги избришав, а 2та филмови не можам да ги бришам. Кога ќе одам delete, се бришат ама кога повторно ќе го уклучам usb-то, повторно ги има.
Дај кажете решение?
Дај кажете решение?
Пред да форматирам компјутер ги зачував букмаркс од Мозилата преку Organize Bookmarks,Backup Bookmarks и сега кога го отварам фајлот ми вика корупт фајл? Исто претходно и MozBackup направив и ми бара пасворд за да отворам,а не ставив пасворд![]()
Ako mоже линк за download на Windows Movie Maker
фала однапред![]()
Го има самиот Windows, освен ако не користиш Windows 7.
Побарај во START.
Барав во Start - > Programs -> Accessories -> Entertainment
но го нема ..![]()