Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Симната од нет? Можно е да ти се прекинал трансферот и не е целосно симнат фајлот. Ако е ова пробај од ново. Се на се кажува дека има корумпирани/избришани фајлови.

Ова е симнато од нет, имам пробано повеќе пати и повторно данлодирано пак исто. Ги симнав неколку пати најновите драјвери од нвидиа од официјалната страна исто прави.

Да се конектираш со друг компјутер на некој/а другар/ка ,пријател,комшија од друг град,друга држава... или по едно ставно кажано на некој да му помогнеш ако нешто незнае да инсталира некоја програма или па некој проблем има и со помош на Team viewer се конектираш со неговиот компјутер и го имаш неговиот десктоп ти да му ја завршиш работата само он треба да ти каже ID и Pass и ти си после во неговиот компјутер

Да да у меѓувреме најдов нешто и на Google објаснување
Фала :wink:

No TV tuner device ова веќе неколку пати ми го јавува на тв картичката.како да ми се губат некаде драјверите.Ќе ги преинсталирам и после некое време нормално гледање тв на компјутер,одново и одново се јавува,Има ли некое чаре за ова.Тв картичката е асус а софтверот што ми го дадоа со неа пауер синема.

брат.....имаш на интернет драјвери..ако не ти се компактибилни...пробај..ако пак го прави тоа..тогаш имаш вирус кој ти ги брише драјверите...и јас сум го имал истиот проблем...

Имам сериозен проблем...кога ќе го уклучам виндоусот и полека полека се иде нормално...али кога ќе ми се појаве Starting Windows и ми се рестартира компјутерот...сега сум во safe mode со интернет...кажете ми што да правам

Вчера префрлив слики од мобилниот на пц-то но несакајки и несвесно ги избришав и од фолдерот и од канта дали постои можност да си ги вратам.го вракав пц-то назад не бидува пробав со recover my files пак не бидува ми ги врака сликите шо сум ги бришал пред многу време но овие нејке.дали некој има идеја како да се справам со овој проблем?

Вчера префрлив слики од мобилниот на пц-то но несакајки и несвесно ги избришав и од фолдерот и од канта дали постои можност да си ги вратам.го вракав пц-то назад не бидува пробав со recover my files пак не бидува ми ги врака сликите шо сум ги бришал пред многу време но овие нејке.дали некој има идеја како да се справам со овој проблем?

System Restore од вчера

Исто пробај со ова

mn dobar hardware i software imas...ako ne e tajna kolku go plati?

Имам сериозен проблем...кога ќе го уклучам виндоусот и полека полека се иде нормално...али кога ќе ми се појаве Starting Windows и ми се рестартира компјутерот...сега сум во safe mode со интернет...кажете ми што да правам

najverovatno imas nekakov sofware-ski problem...najdobro resenie e formatiranje i instalacija na antivirus software(nod32 4 e mojot predlog)i po moznost nekaja aplikacija za defragmentiranje na hard disk-ot...

Го инсталирав spybot s&d i при вклучување на компјутерот на десктопот ми се отвараа црни прозорчиња sistem 32.
Го деинсталирав спајботот и повторно истото се случува
Помош ???

Го инсталирав spybot s&d i при вклучување на компјутерот на десктопот ми се отвараа црни прозорчиња sistem 32.
Го деинсталирав спајботот и повторно истото се случува
Помош ???

System Restore. Врати неколку дена назад.

Како да поделам партиција да ми помогне некој сакам ц да ми е 50гб а другата осатокот не знам ни колку гига е вкупно знам дека изнесува 305243 мб ако може по бргу зошто чекам на вас за да почнам да форматирам.Благодарам

Како да поделам партиција да ми помогне некој сакам ц да ми е 50гб а другата осатокот не знам ни колку гига е вкупно знам дека изнесува 305243 мб ако може по бргу зошто чекам на вас за да почнам да форматирам.Благодарам

Преку Windows за најлесно, можеш да се послужиш со Partition Magic, најди го и симни го програмот.

А ако веќе сакаш се да форматираш, тогаш можеш преку сетапот што се уклучува при бутирање од CD.

Кога ќе те праша каде да се инсталира Windows-от, имаш таму опција да ИЗБРИШЕШ ПАРТИЦИЈА. Избриши ги сите и ќе ти остане еден цел дел. После тој дел подели си го на колку сакаш.

Треба да можеш да се снајдеш, се ти објаснив.

се те рзбирам јас тебе но незнам како да ја добијам бројката која треба да ја внесам овде значи целиот хард диск ми е 305243 мб е сега сакам ц-то да ми е 50 гб а остатокот нека биде д.ми треба бројката која треба да ја пишам овде na Create partition of size in MB 305235.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom