Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Праев нешо на една слика у Пеинт и по грешка коа стиснав икс стиснав и јес за сејв чејнџс и сеа нз шо да праам....и сеа шо ми е муабетот има ли некој начин да ја исчистам сликата?

Праев нешо на една слика у Пеинт и по грешка коа стиснав икс стиснав и јес за сејв чејнџс и сеа нз шо да праам....и сеа шо ми е муабетот има ли некој начин да ја исчистам сликата?

Тоа што си го зачувал, тоа е.

zosto data diskot D mi go pokazuva kako usb-flash.na ikonata mislam ,moze pomos?

zosto data diskot D mi go pokazuva kako usb-flash.na ikonata mislam ,moze pomos?

Влези во D, направи да ги гледаш невидливите фајлови, најди го autorun.ini и избриши го. И најди некој фајл што има екстензија .ico и тој избриши го.

pПомош вчера моиве викнале некој непрофесионален идиот кој ни инсталираше касперски и со тој анти вирус чистеше вируси . А ни требаше формат на компјутерот
Денес не можам мозила да уклучам , уствари можам ама чим уклучам после 3 минути се исклучува . Ги исклучив сите протекции .Не отварам опасни страни само кајгана и фејсбук. Мсн двеста пати уклучував самото ми го исклучува.

Сеа да зеам секира и да го искршам, компјутерот или има друго чаре?

Компјутеров од бетер дамбетер ни стана ние и само нотификации дека некои вирусии хараат а не можеме со оваа верзија на касперски да го исчистам .

pПомош вчера моиве викнале некој непрофесионален идиот кој ни инсталираше касперски и со тој анти вирус чистеше вируси . А ни требаше формат на компјутерот
Денес не можам мозила да уклучам , уствари можам ама чим уклучам после 3 минути се исклучува . Ги исклучив сите протекции .Не отварам опасни страни само кајгана и фејсбук. Мсн двеста пати уклучував самото ми го исклучува.

Сеа да зеам секира и да го искршам, компјутерот или има друго чаре?

Компјутеров од бетер дамбетер ни стана ние и само нотификации дека некои вирусии хараат а не можеме со оваа верзија на касперски да го исчистам .

Форматирај го се ке се исчисти......и ке си немаш мака, ке биде како нов:helou:

koga probam da stavam klip na skype mi pisi da simnam i instaliram flash player go pravam toa i pak istoto mi se pokazuva sto da pravam ako znae nekoj?

Луѓе имам еден проблем значи вака
имам лаптоп на кој нема цедером значи само за usb приклучок на него има линукс оперативен епа сега проблемот е тоа што сакам да го форматирам и да му ставам windows xp можно ли е да се изведе некако тоа имали некој туториал или објаснување за ова поззззз:vozbud:

Use Google, type: install xp from usb! See the results!

JURAGAANTE ,
Се прави , не е лесно,гуглај 2-3 дена, 3-4 обиди и средено:smir:

Кога ќе вклучам миторент не минува ни една минута, а програмата ми се укочува и морам да ја исклучам. Знае некој чаре?

Кога ќе вклучам миторент не минува ни една минута, а програмата ми се укочува и морам да ја исклучам. Знае некој чаре?

Uninstall инсталирај си µTorrent

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom