Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислиш да го ставам ЦД-то и после Repair да направам?Стави го цедето од виндоусот, и оди fix на виндоус фајловите. Вака се напраи и кај мене, али со fix на виндоус фајловите се' се поправи. А и плус ништо нема да ти се избрише, само некои програми ке треба да ги инсталираш од поново.
Извини вака, али не те сватив. Како мислиш restore на сликите?Напраив restore на некои слики и сега неможам да ги отворам ... има некое решение или слабо? Фала!:smir::smir::smir::smir:![]()
Да, да, стави го цедето, и рестартирај го компјутерот, и ќе идеш boot pc from cd, и ќе најдеш таму фикс, или слично.Мислиш да го ставам ЦД-то и после Repair да направам?
eve vaka koga ke sakam da napravam stand by na mojot kompjuter toj samo se restartira i povtorno mi dava da se logiram pa ako moze da mi kazete kako da go go napravam da miruva fala odnapred
Имам проблем. При вклучување на компјутерот nod32 не се подига. Ми појавува некоја ерор порака error communicating with kernel . Некоја идеја??
Извини вака, али не те сватив. Како мислиш restore на сликите?![]()
Аха, епа во Viewer-от пишува, како можно решение, дека ја немаш последната верзија инсталирано. Точно ли е?Па избришани ми беа и ги вратив![]()
Kako da pustam MPEG 4 format vo winamp?
десен клик на спотот и open with Winamp, ти треба и кодеци да имаш инсталирано