Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
2 со 2
А како ќе ставиш 1 со 3???
Тогаш би било 4 х 1. И вака е добро, ама подобро е 2 со 2, а и ќе имаш слободни слотови.
десен клик у десктоп>Properties>desktop>customize Desktop>web и унштиклирај ги тие тртај ок и ќе биде по староиконите на десктопот ми станаа плави ,исто како при обележување за пр.копирање или за друго. како да ги вратам во нормала,односно да не бидат обележани?
иконите на десктопот ми станаа плави ,исто како при обележување за пр.копирање или за друго. како да ги вратам во нормала,односно да не бидат обележани?
иконите на десктопот ми станаа плави ,исто како при обележување за пр.копирање или за друго. како да ги вратам во нормала,односно да не бидат обележани?
Шо е работава да не знет некој:
Кога ќе посетам веб страни на кои има многу (премногу) слики , ми се укочува и пребарувачот и целиот кумпјутер...
Па морам рестарт да му правам...
ЧАРЕ ДА НЕ ЗНЕТЕ?
Шо е работава да не знет некој:
Кога ќе посетам веб страни на кои има многу (премногу) слики , ми се укочува и пребарувачот и целиот кумпјутер...
Па морам рестарт да му правам...
ЧАРЕ ДА НЕ ЗНЕТЕ?
Дан имаш закачено некој јак црв или спајвер у компјутер. скенирај со Spyware doctor, SuperAnti Spyware или со ова Spyware Terminator.
Кои се тие страни?
И колку RAM имаш?
Не , не....не е тоа ..
еве на пример денеска mp3muzika.blog.com.mk
Рам...па малце...(384)![]()
Не , не....не е тоа ..