имам 1 зафатен слот на кој стои 1гига и еден слободен слот2 со 2
А како ќе ставиш 1 со 3???
Тогаш би било 4 х 1. И вака е добро, ама подобро е 2 со 2, а и ќе имаш слободни слотови.
десен клик у десктоп>Properties>desktop>customize Desktop>web и унштиклирај ги тие тртај ок и ќе биде по староиконите на десктопот ми станаа плави ,исто како при обележување за пр.копирање или за друго. како да ги вратам во нормала,односно да не бидат обележани?
И научете се кога барате помош да кажете што оперативен систем користите!иконите на десктопот ми станаа плави ,исто како при обележување за пр.копирање или за друго. како да ги вратам во нормала,односно да не бидат обележани?
иконите на десктопот ми станаа плави ,исто како при обележување за пр.копирање или за друго. како да ги вратам во нормала,односно да не бидат обележани?
Дан имаш закачено некој јак црв или спајвер у компјутер. скенирај со Spyware doctor, SuperAnti Spyware или со ова Spyware Terminator.Шо е работава да не знет некој:
Кога ќе посетам веб страни на кои има многу (премногу) слики , ми се укочува и пребарувачот и целиот кумпјутер...
Па морам рестарт да му правам...
ЧАРЕ ДА НЕ ЗНЕТЕ?
Кои се тие страни?Шо е работава да не знет некој:
Кога ќе посетам веб страни на кои има многу (премногу) слики , ми се укочува и пребарувачот и целиот кумпјутер...
Па морам рестарт да му правам...
ЧАРЕ ДА НЕ ЗНЕТЕ?
Дан имаш закачено некој јак црв или спајвер у компјутер. скенирај со Spyware doctor, SuperAnti Spyware или со ова Spyware Terminator.
еве на пример денеска mp3muzika.blog.com.mkКои се тие страни?
И колку RAM имаш?
Епа избриши ги тоа Cookies тамо све со CCleaner и пробај после пак.Не , не....не е тоа ..
еве на пример денеска mp3muzika.blog.com.mk
Рам...па малце...(384)
Tи имаш рам ВО МИНУСНе , не....не е тоа ..
еве на пример денеска mp3muzika.blog.com.mk
Рам...па малце...(384)
Земи си поише рам бе да му се сневиди, да те види господ, па 350 денари е ова стикче(иња) шо го/и имаш, за што штедиш пари незнам :pos2:еве на пример денеска mp3muzika.blog.com.mk
Рам...па малце...(384)