Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Незнам дали е право местово но фонтов ми е пореметен на Google Chrome, пробав и на Експлореров пак гледам дека е исто..незнам до што е изместено некако ми се промали буквите на пример влегувам на flashscore.com имињава ми се за некој број помали сигурно а ништо не сум чепкал по тие опции. CTRL+ не е до тоа.

+звуков како пореметен, доста послабо се слуша а се ми е до крај пуштено до крај.

Имам принтер Epson L210 и кога принтам нешто, испринтано многу удира на црвено. Боите се ставени нови, значи не е некоја потрошена. Ми треба ваша помош да ми кажете до што може да биде за да можам да го решам проблемов.

Не е за тука прашањево, ама дека темава е најактивна и ажурирана од овој подфорум па некако тука мислам дека најмногу би виделе. Значи дали има некоја програма или трикче да можам да скријам инсталирани работи при пребарување во search bar на Windows, да не се прикажат кога ќе се пребара?

Ај и јас нешто на прашам.
Што е оверклок ? и како се прави.
Бидејќи на стариот комјутер многу често Cpu доаѓа до 100.
Intel Celeron CPU 3.06Ghz
1.5 ram.
GeForce 6200.

Може ли фотоапарат да се користи како веб камера преку усб. Апаратот е Canon a430. Некој софтвер?

Може ли фотоапарат да се користи како веб камера преку усб. Апаратот е Canon a430. Некој софтвер?
Одговорот на првото прашање е дека може, а конкретно за твојот апарат колку што можев јас да изгуглам е дека нема таква можност.
2RTplZG.jpg

Еве ти и линк за да видиш од каде го прочитав тоа, ако кликнеш на show more ке видиш дека твојот апарат не е на листата затоа што не ја подржувал Remote capture опцијата.

windows 7 ultimejt x64bit proveren bez bagovi i so skoro apdejtuvaj da mi pratite nekoj link od torent. Vi blagodaram

Одговорот на првото прашање е дека може, а конкретно за твојот апарат колку што можев јас да изгуглам е дека нема таква можност.
2RTplZG.jpg

Еве ти и линк за да видиш од каде го прочитав тоа, ако кликнеш на show more ке видиш дека твојот апарат не е на листата затоа што не ја подржувал Remote capture опцијата.
Да не ме чуди стар е апаратот. Али опасни фотки вади.

Незнам дали е за тука прашањето ама можеби некој ќе одговори.
Вака значи кога симнувам фалјови во .мп4 , ХДТВ и други не ми ги чита на Двд-то, е сега има ли некој програма или слично што од .мп4 би направил divix фајл за да може да го чита?

jas koristam any video convertet и немам проблеми.само заборавив во кој формат конвертирав

Имам принтер Epson L210 и кога принтам нешто, испринтано многу удира на црвено. Боите се ставени нови, значи не е некоја потрошена. Ми треба ваша помош да ми кажете до што може да биде за да можам да го решам проблемов.
Кај мене пак многу троши сина боја epson sx110.

reinstalirav windows, simnav drajveri od oficijalnata strana na asus, i ne znam dali e do mene ili do niv ili do sto moze da e, no se cini deka nekoi drajveri falat.

znae li nekoj da predlozi nekoja programa koja moze da mi kaze so se mi fali od drajveri vo laptopot?

reinstalirav windows, simnav drajveri od oficijalnata strana na asus, i ne znam dali e do mene ili do niv ili do sto moze da e, no se cini deka nekoi drajveri falat.

znae li nekoj da predlozi nekoja programa koja moze da mi kaze so se mi fali od drajveri vo laptopot?
Овој одамна сум го користел, не беше лош, со рачен/сопствен избор на драјверите.
Driver Detective
додуша e free trial,

Или има опција на оваа страница исто за детектирање на драјвери и воопшто цела конфигурација
http://www.ma-config.com/en

Генерално не знам дали за драјвери е препорачлив автоматски апдејт или е подобро сам рачно да одбереш од понудените.

На некои видеа ми се случува следново:
Видеото се пушта и и некаде после 15та секунда видеото се лоадира, иде до 100% и така замрзнува, никако не се пушта, знае некој што може да биде?

Зашто кога од сред игра правам Принт Скрин и го копирам у Пеинт не ми ја дава сцената од играта туку копија од декстопот со иконите ???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom