Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
u pravo bese i deckoto so kondenzatorite, i jas go imav istiot problem, gi smeniv i se sredi. Zatoa bolje neka ja proveri plocata prvo da ne ima nekoi podueni.
Za laptop se raboti tesko ke proveri ploca
--- надополнето: 23 октомври 2013 во 18:43 ---
Probav i taka pa ne mozese da startuva ni stariot windows i mi dade da mu napravam sistem restore.
Posle toa pak po staro.
Imas li IDE opcija za SATA u Bios? Treba da izberes IDE mod ili AHCI/Disabled ili napisi sto opcii imas da izberes...

--- надополнето: Oct 23, 2013 4:43 PM ---

Imas li IDE opcija za SATA u Bios? Treba da izberes IDE mod ili AHCI/Disabled ili napisi sto opcii imas da izberes...

Имам да изберам помеѓу ATA и AHCI. Моментално ми е наместено на АТА. Други опции нема.
--- надополнето: Oct 24, 2013 5:00 AM ---
--- надополнето: Oct 23, 2013 4:43 PM ---

Имам да изберам помеѓу ATA и AHCI. Моментално ми е наместено на АТА. Други опции нема.

Пак за твитерот да прашам.Од телефон можам да пишувам да се оклучувам, некој ми ја има променето лозинката, а незнам од која е-маил адреса ми е направен акаунтот.Од телефонот кога се оклучувам немам опција да видам, дали може некој било како да ми помогне!?

Имам еден проблем.
Се работи за играта Menager 2002.
Е сега кога играм понекогаш ми излегува на сред игра don't send, а незнам зошто е така, еве скриншот удрив:
1.1.jpg

клинав таму и еве:

2.
2.jpg

Помагајте, бидејки не се игра упм, излегува од играта и џабе се игра ако не снимиш пред секој натрпвер. >)
--- надополнето: 25 октомври 2013 во 17:08 ---
Имам еден проблем.
Се работи за играта Menager 2002.
Е сега кога играм понекогаш ми излегува на сред игра don't send, а незнам зошто е така, еве скриншот удрив:
1.1.jpg

клинав таму и еве:

2.
2.jpg

Помагајте, бидејки не се игра упм, излегува од играта и џабе се игра ако не снимиш пред секој натрпвер. >)

Имам еден проблем.
[
Simni nekoe free programce so koja moze da se isljuci t.e. ima opcija za Disable Error Reports....xp-antispy znam deka moze, od tie za twikuvanje na Win ti treba programce.

Каква е таа програма, како се користи?
линк ?
1020440577-1.gif

Ete i na slikata se gleda Disable Error Reports kako e stiklirano
OVde ke go simnes i raboti i pod 7ca nema vrska imeto na programot sto sodrzi samo XP.
Samo stikliras i restartiras

1020440577-1.gif

Ete i na slikata se gleda Disable Error Reports kako e stiklirano
OVde ke go simnes i raboti i pod 7ca nema vrska imeto na programot sto sodrzi samo XP.
Samo stikliras i restartiras

Фала ти се снајдов, само на друг јазик ми се симна незнам како да го сменам, ама се снајдов го стиклирав тоа, се надевам ке помогне?

А треба да е вклучено оваа програмче кога играм или?

Фала ти се снајдов, само на друг јазик ми се симна незнам како да го сменам, ама се снајдов го стиклирав тоа, се надевам ке помогне?

А треба да е вклучено оваа програмче кога играм или?
Нетреба пошо со него само мењаш сетинзи во регистрите кои на друго нормално место у вин неможат да се сменат, ачим еднаш ги смениш така и остануваат, дур не ги смениш пак нели.Линк директен за ЕНГ верзија во зип без сетуп(не ти ни треба сетуп).

Simni nekoe free programce so koja moze da se isljuci t.e. ima opcija za Disable Error Reports....xp-antispy znam deka moze, od tie za twikuvanje na Win ti treba programce.
Зошто мислиш дека ова би му го решило проблемот? Зар нема пак да му крашнува играта, со единствена разлика - нема да му го покажува еророт?
Иначе јас мислам да симнеш фудбал менаџер 1996 овој од 2002 многу е нов, писито ти е споро :S

Ми треба програмче, е сеа не знам дали постои такво. Пример, ворд документите кои ги средувам на едно пц, автоматски да се префрлаат/копираат и на друго пц (преку нет секако). Утре правам нов ворд документ, истиот да си се префрли на друго пц...

Ми треба програмче, е сеа не знам дали постои такво. Пример, ворд документите кои ги средувам на едно пц, автоматски да се префрлаат/копираат и на друго пц (преку нет секако). Утре правам нов ворд документ, истиот да си се префрли на друго пц...

Користи Dropbox.

Како на uTorent да го исклучам uploadod зошто ми го намалува брзината на доунлоадот и дали може да се забза?

Пошо не добив одговор во соодветната тема може некој тука во темава кај што можеби и не му е местотот некој ќе ми помогне ,или па никој и воопшто не знае што може да биде овој проблем

Го инсталирав уште пред 2-3 месеци Windows 8 и полека полека се навикнувам на него но имам еден проблем
Пред некој ден пробав да сменам слика на акаунтот и кај Loock screen ама ми вади некој ваков проблем

Како може да го решам овој проблем ,знае некој ? Пробав и рестарт и неколку начини што ги изгуглав ама не сака да се опраи и да може да менувам слика .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom