haCk0r
Customization Windows OS
- Член од
- 8 јануари 2009
- Мислења
- 4.291
- Поени од реакции
- 1.583
Кој ве учи одма формат или нова графичка? Полека малку ќе се среди
Ај кажи го твоето решение во случајов
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ајде малу помош
Пред недела дена зедов нов лап топ со инсталиран Windows 8 ... арно ама, забележав кај WiFi-то ми пишува Limited connectionи морам да се дисконектирам и повторно да се конектирам за да користам нет. На сред онлајн игра или сред спуштање торент си застанува што навистина е за нервирање.
Пробав да го решам проблемот преку гугл и таму читав, праев, пуздев на 300 места (исклучи ова, штиклирај она, рестартирај рутер итн итн) но безуспешно.
Ај ќе Ве молам кој знае нешто повеќе за ова... по шо гледам и на нет многу корисници го имаат истиот проблем, но не можат да најдат решение.
Вака изгледа...
![]()
Десен клик на wifi-> Network and sharing center и ја наоѓаш конекцијата на која ти пишува limited и properties
Прегледај го приврзокот 73808
Пoтоа configure и штиклирај го ова.
Прегледај го приврзокот 73804
Имам проблем со правење бутабилно ЦД со windows XP , значи фајлот си е ISO симнат од замунда, со неро го режам го ставам на лап топ и не го подига, нормално во Биосот му дадов приоритет на двд драјвот... потоа пробав и со УСБ, го направив бутабилно со програма за тоа, и него не го подига ми вика missing NTF ако не се лажам.... утре пак сакам да пробам да режам ново ЦД , да пробам одзипувани фајлови да ставам место Image ?
Имам проблем со правење бутабилно ЦД со windows XP , значи фајлот си е ISO симнат од замунда, со неро го режам го ставам на лап топ и не го подига, нормално во Биосот му дадов приоритет на двд драјвот... потоа пробав и со УСБ, го направив бутабилно со програма за тоа, и него не го подига ми вика missing NTF ако не се лажам.... утре пак сакам да пробам да режам ново ЦД , да пробам одзипувани фајлови да ставам место Image ?