Зошто сакаш да направиш update? Ти треба нов РС![]()
За да биде BIOS-от на последна верзија со тоа што се отстранети некои багови и матичната е подостапна за сите процесори на AM2 socket

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зошто сакаш да направиш update? Ти треба нов РС![]()
Да пробаш на некој online mеssenger да се логираш на скајпот? Да не грешиш јузер и пасс нешто?Pomos okolu Skype:
Od koga napraviv Update na Skype, nikako nemozam da se konektiram na akauntot. Probuvav se sto najdov na google, brisev cache files od IE explrorer, pravev uninstal i nova instalacija,no vo nikoj slucaj ne se konektira, posle dolgo vrtenje na krugot izleguva: Skype can't connect ???
Ne gresam toa 100%, od mobilniot telefon bez problem se konektiram. A koj se tie online messengeri?Да пробаш на некој online mеssenger да се логираш на скајпот? Да не грешиш јузер и пасс нешто?
https://imo.im/Ne gresam toa 100%, od mobilniot telefon bez problem se konektiram. A koj se tie online messengeri?
благодарам другар оправих го како што кажаНе е дефект не се секирај.Јас мука мачам да го поврзам којзнае што е.најверојатно овој виндос 7 не е добар на поврзувањата.
Исклучи го Ви-фи интернетот и потоа пробај да се поврзеш на мене ми успеваше по стоти пат пробување.
Истиот лаптоп го имам веќе една и пол година, го зедов тогаш како најмоќен модел, со добра графичка и процесор али како минува времето се понезадоволен сум.вака сега од неодамна купив лаптоп асус к53s се беше океј додека не го вклучив блутот ми требаше да префлам некои песни од лаптопот на моб ама за некое чудо не сакаше да ми го најде моб а исто и мобилниот не може да го регистрира пробав и со усб-блутот кој што ми е инсталиран на компјутерот не сака ни со тоа си светка усбто али не сака да го најде ако имал некој ваков проблем нека кажува кој му е проблемот а да го носам по мајстори преку глава ми е дојдено и онака прашав едни мајсторчиња ама не знаеле што му е
Шо мајсторчиња биле тоа бе ?вака сега од неодамна купив лаптоп асус к53s се беше океј додека не го вклучив блутот ми требаше да префлам некои песни од лаптопот на моб ама за некое чудо не сакаше да ми го најде моб а исто и мобилниот не може да го регистрира пробав и со усб-блутот кој што ми е инсталиран на компјутерот не сака ни со тоа си светка усбто али не сака да го најде ако имал некој ваков проблем нека кажува кој му е проблемот а да го носам по мајстори преку глава ми е дојдено и онака прашав едни мајсторчиња ама не знаеле што му е
Windows 7 не чини со поврзувања или нешто друго ? хммм, не сум го прочитал тоа...Не е дефект не се секирај.Јас мука мачам да го поврзам којзнае што е.најверојатно овој виндос 7 не е добар на поврзувањата.
Исклучи го Ви-фи интернетот и потоа пробај да се поврзеш на мене ми успеваше по стоти пат пробување.
Го користамИстиот лаптоп го имам веќе една и пол година, го зедов тогаш како најмоќен модел, со добра графичка и процесор али како минува времето се понезадоволен сум.
Сакам ова видео http://sitel.com.mk/hristos-voskrese-vaistina-voskrese од сител да го симнам .....Како?????