Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто сакаш да направиш update? Ти треба нов РС :)

За да биде BIOS-от на последна верзија со тоа што се отстранети некои багови и матичната е подостапна за сите процесори на AM2 socket :) П.С нов компјутер планирам покасно да земам зошто сега за брзо време зедов HD6770 и како прво моиве немат да дозволат :P

Pomos okolu Skype:
Od koga napraviv Update na Skype, nikako nemozam da se konektiram na akauntot. Probuvav se sto najdov na google, brisev cache files od IE explrorer, pravev uninstal i nova instalacija,no vo nikoj slucaj ne se konektira, posle dolgo vrtenje na krugot izleguva: Skype can't connect ???

Pomos okolu Skype:
Od koga napraviv Update na Skype, nikako nemozam da se konektiram na akauntot. Probuvav se sto najdov na google, brisev cache files od IE explrorer, pravev uninstal i nova instalacija,no vo nikoj slucaj ne se konektira, posle dolgo vrtenje na krugot izleguva: Skype can't connect ???
Да пробаш на некој online mеssenger да се логираш на скајпот? Да не грешиш јузер и пасс нешто?

Здраво дечки,
на лап-опов (делл) не ми рабоаа :бекспејс, капс лок, лев иф и неколку други копчиња (недосасуваа неколку букви, можее да запримеие кои :) )?

помагаје аман !

вака сега од неодамна купив лаптоп асус к53s се беше океј додека не го вклучив блутот ми требаше да префлам некои песни од лаптопот на моб ама за некое чудо не сакаше да ми го најде моб а исто и мобилниот не може да го регистрира пробав и со усб-блутот кој што ми е инсталиран на компјутерот не сака ни со тоа си светка усбто али не сака да го најде ако имал некој ваков проблем нека кажува кој му е проблемот а да го носам по мајстори преку глава ми е дојдено и онака прашав едни мајсторчиња ама не знаеле што му е

Attachments

• Untitled.png
    Untitled.png
    836,8 KB · Прегледи: 22
Не е дефект не се секирај.Јас мука мачам да го поврзам којзнае што е.најверојатно овој виндос 7 не е добар на поврзувањата.
Исклучи го Ви-фи интернетот и потоа пробај да се поврзеш на мене ми успеваше по стоти пат пробување.

Не е дефект не се секирај.Јас мука мачам да го поврзам којзнае што е.најверојатно овој виндос 7 не е добар на поврзувањата.
Исклучи го Ви-фи интернетот и потоа пробај да се поврзеш на мене ми успеваше по стоти пат пробување.
благодарам другар оправих го како што кажа :) (y)

вака сега од неодамна купив лаптоп асус к53s се беше океј додека не го вклучив блутот ми требаше да префлам некои песни од лаптопот на моб ама за некое чудо не сакаше да ми го најде моб а исто и мобилниот не може да го регистрира пробав и со усб-блутот кој што ми е инсталиран на компјутерот не сака ни со тоа си светка усбто али не сака да го најде ако имал некој ваков проблем нека кажува кој му е проблемот а да го носам по мајстори преку глава ми е дојдено и онака прашав едни мајсторчиња ама не знаеле што му е
Истиот лаптоп го имам веќе една и пол година, го зедов тогаш како најмоќен модел, со добра графичка и процесор али како минува времето се понезадоволен сум.

Шо мајсторчиња биле тоа бе ?
Windows 7 не чини со поврзувања или нешто друго ? хммм, не сум го прочитал тоа...
Истиот лаптоп го имам веќе една и пол година, го зедов тогаш како најмоќен модел, со добра графичка и процесор али како минува времето се понезадоволен сум.
Го користам
ASUS K53SV
i7 2630qm
Nvidia GT 540m 2gb
6gb ddr3
640 HDD
Првиот што стигна во Македонија го земав, со 3 години гаранција, ПРЕЗАДОВОЛЕН сум до сега, имал некои мали проблеми, али ништо не е тоа

може ли да се намести кога компјутерот ќе биде на слип...усб портите автоматски да прекинат со работа?

Зашто не можам да префрлам филм од 12гига на хард диск, ми кажува дека е преголем фајлот?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom