- Член од
- 19 јуни 2012
- Мислења
- 404
- Поени од реакции
- 417
инсталирав Windows7-Ultimate и сега неможам да се укл. на интернет, ниту со LAN кабел ниту со Wireless. Plzz за помош, ми треба брзо
!! Фала

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дали имаш инсталирано драјвери за мрежната?инсталирав Windows7-Ultimate и сега неможам да се укл. на интернет, ниту со LAN кабел ниту со Wireless. Plzz за помош, ми треба брзо!! Фала
Autodesk360 2014. Што му значи ова и како воопшто да го упдејтувам тој драјвер знае некој како да го решам оваПрегледај го приврзокот 63034
1. Која графичка ја имаш?
2. Најди за тој модел на графичка, до која верзија на OpenGL поддржува
3. Инсталирај најнови драјвери
4. Можно е да ти треба понова графичка
Intel hd 3000
не знам што е тоа опенгл и како може да се упдејтува,имам програмче које редовно ми ги упдејтува сите драјвери а за тој не ми јавува ништо.
Aбдејт на флеш плеер, абдејт на драјвери за графичка, абдејт на драјвери за звук.
Може некој да ми објасни како да апдејтовам биос на ASUS M2V-MX-SE? Секако без Floppy a и имам Win7![]()
Значи на компјутеров у фирма се работи освен неколку блокирани страни, звукот работи за скајп а за јутјуб, фб и сл. не работи.
Чаре?
Може некој да ми објасни како да апдејтовам биос на ASUS M2V-MX-SE? Секако без Floppy a и имам Win7![]()
Па причината е всушност што го имам најстариот BIOS за M2V-MX-SE верзија 0202, па сакав да го апдејтнам на најновиот... овде не е нагласен за Windows 7 па и околу тоа ми треба помош![]()