Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
се врати еден проблем што го имав на минатиот пц
го пуштам компјутерот и првите 30-40мин се е ок со звукот после се заебува нешто и неможам да пуштам ништо преку windows media player и не слушам никакви звуци од системот ...а преку youtube се си работи

на минатиот пц ми објаснија дека се работи за некаков вирус , но мојот антивирус не наоѓа ништо

некоја идеа
фала многу

Проба Систем Ристор?

Вака сега, значи го инсталирав касперски антивирус 2010, е сега ми вика дека треба некој key, лиценца, за да можам да ја активирам trial верзијата што е нели само од еден месец. Ако има некој key за касперски 2010 нека пише.

Вака сега, значи го инсталирав касперски антивирус 2010, е сега ми вика дека треба некој key, лиценца, за да можам да ја активирам trial верзијата што е нели само од еден месец. Ако има некој key за касперски 2010 нека пише.

Симни си trail reset секој месец ке си го рестатираш и ке си имаш стално 30 дена

Момци помагајте пошо ке летне компјутеров преку прозор :lele:

Сабајле го уклучувам компјутерот и го гледам со изместени резолуции,пробав да ја вратам старата резолуција во десен клик и проспертис,ама ништо,пробав систем ристор и тоа ништо,останува резолуцијата иста не се мења...Некој чаре ????

Момци помагајте пошо ке летне компјутеров преку прозор :lele:

Сабајле го уклучувам компјутерот и го гледам со изместени резолуции,пробав да ја вратам старата резолуција во десен клик и проспертис,ама ништо,пробав систем ристор и тоа ништо,останува резолуцијата иста не се мења...Некој чаре ????

Избриши ги драјверите за графичката и симни си нови.

Избриши ги драјверите за графичката и симни си нови.

Ај пошо не се разбирам во такви работи кај да ги најдам драјверите за графичката ???? :kesa:

Компјутерот ми е бавен во последно време...Некое олеснување?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom