Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
kade da najdam i kako da instaliram emule server list potocno kako se dodavaat serverite vo programcevo emule?
edit:
i koj od serverite e podobar za muzika?

Пуштам филм на Медиа Плеер и БС Плеер и не покажува превод.
Пуштам на ДВД-то има превод.

What's the problem?

Пуштам филм на Медиа Плеер и БС Плеер и не покажува превод.
Пуштам на ДВД-то има превод.

What's the problem?

1. Пушти го филмот, па после со маусот земи го преводот и стави го во филмот (лев клик на преводот, и довлечкај го во BS Player или во кој било player)

или

2. Стави ги во еден фолдер и преводот и филмот и двата фајла крсти ги СО ИСТО ИМЕ.

Дечки немам никаква активна програма, а гледам дека 50% од рамот ми работи и што и да пуштам споро го отвара.Што е проблемот?

Дечки немам никаква активна програма, а гледам дека 50% од рамот ми работи и што и да пуштам споро го отвара.Што е проблемот?
50% како бројка ништо не значи без дадена големина на рамот, инсталиран ОС, број и вид на ауто старт програми итн........
...учете се бе луѓе да прашањата ги поставувате како што треба...вака одговор никој нема а и не може да ви даде.....

Пробувам да инсталирам Nero 9.0.9.4b ама ми се појавува

untitled-1.jpg

Некој? :smir::smir:

Кога ќе го уклучам компјутерот после некое веме ми се појавува тоа..Ако може објаснете ми што е...

50% како бројка ништо не значи без дадена големина на рамот, инсталиран ОС, број и вид на ауто старт програми итн........
...учете се бе луѓе да прашањата ги поставувате како што треба...вака одговор никој нема а и не може да ви даде.....

И сеа чаре???Кажи шо треба да правам.

:pos2::pos2::pos2::vozbud: морав:pipi:

Кога ќе го уклучам компјутерот после некое веме ми се појавува тоа..Ако може објаснете ми што е...

Тоа е дел од нерото (Nero Scout) кое е сосема непотребно и можеш слободно да го исклучиш :wink:
Иди Start - Run пиши msconfig и иди во табот services и исклучи го "nmindexingservice" или сл. :smir:
Или ако не можеш вака влези во Неро па во Toolkit odberi Nero Scout и исклучи го "Enable Nero Scout" или "Integrate Nero Scout in Windows Explorer" :helou:

Тоа е дел од нерото (Nero Scout) кое е сосема непотребно и можеш слободно да го исклучиш :wink:
Иди Start - Run пиши msconfig и иди во табот services и исклучи го "nmindexingservice" или сл. :smir:
Или ако не можеш вака влези во Неро па во Toolkit odberi Nero Scout и исклучи го "Enable Nero Scout" или "Integrate Nero Scout in Windows Explorer" :helou:

ОК друже фала многу...

И сеа чаре???Кажи шо треба да правам.

1. МОРА формат
2. Или да си купиш нов компјутер ама од AMC
3. НАЈПРЕПОРАЧЛИВО: Научи да прашуваш.

Ај сега пак, што е проблемот?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom