Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
a кренат ти е екранот на лаптопот? и батеријата да не ти е истрошена? :S
види у опции таму лимит за аплоуд и даунлоуд, да не е нуларица.

абе сине дај тоа јузер и пасче да си користам чат-пат, пошто неможам да се регнам: The current user account limit has been reached. Inactive accounts are pruned all the time, please check back again later...

уХ на Zamunda не давам user ако ми смениш после ке треба да чекам 2 месеци за да си направам , до некна беше отворена регистрацијата еве ти ист како замунда
0.arenabg.com и http://btjunkie.org/ богати со сидери

уХ на Zamunda не давам user ако ми смениш после ке треба да чекам 2 месеци за да си направам , до некна беше отворена регистрацијата еве ти ист како замунда
0.arenabg.com и http://btjunkie.org/ богати со сидери
сине, поштен сум јас, не би ти сменил, зашто би го напраил тоа? и двајцата ќе си имаме благодет...

LuckY-_- за секој проблем не се отвора посебна тема. Мислењата од темата се префрлени тука, продолжете.

Симни нешто од Zamunda па види ако од zamunda ти го дава како црвено тогаш до тебе е проблемот

Od zamunda i siminjam ama sega nesaka ni od tamu probav i od drugi strani pak nisto

Eve slika kako izgleda
5rblf.jpg

OK se izvinuvam za topikot sto sum go otvoril neznaev toa ^^

neka pomogne nekoj so ova :tapp::tapp::tapp:

Od zamunda i siminjam ama sega nesaka ni od tamu probav i od drugi strani pak nisto

Eve slika kako izgleda
5rblf.jpg

OK se izvinuvam za topikot sto sum go otvoril neznaev toa ^^

neka pomogne nekoj so ova :tapp::tapp::tapp:

Ни сидери ни личери ни ништо...

А да провериш ти во Windows Firewall (или ако користиш друг Firewall) да не ти е блокиран торентот???

2f0arr6.jpg

како да ги спојам тие??местото е празно.... но излегува како 2 разлуични одвоени партиции...и ме нервира зш е само 5 мб...а кога креирам уште една партиција у тоа што е 40гв се појавува уште едно. од 7 мб ...како да се отарасам од тоа?:)
без да ставам windows xp installation disc?:)

Прво направи merge па креирај партиција откога ќе се спои неалоцираниот простор.

2f0arr6.jpg

како да ги спојам тие??местото е празно.... но излегува како 2 разлуични одвоени партиции...и ме нервира зш е само 5 мб...а кога креирам уште една партиција у тоа што е 40гв се појавува уште едно. од 7 мб ...како да се отарасам од тоа?:)
без да ставам windows xp installation disc?:)

МОРА да ги имаш тие.

sakam mozilata da ne mi pokazuva bela boja u pozadina na web stranite koi gi otvoram.
dali moze da se smeni i ako moze kade se podesuva toa.

sakam mozilata da ne mi pokazuva bela boja u pozadina na web stranite koi gi otvoram.

Ај пообјасни...

Ако некоја страна има бела позадина, неможеш да ја смениш. Исто како да сакаш да ја смениш црната позадина на форумов.

Можи. Ама само на поединечни сајтови. Прво ќе го инсталираш додатокот Stylish, и после на страницата userstyles.org ќе побараш слиови. Еве за гугл веб, и гугл слики кои сега ги користам. Таму побарај и за други страни.
Ако знаеш цсс можи и сам да си правиш.
Од таму си зедов еден и за кајгана. Тоа е всушност css за vBulettin, и со ептен мала измена работи и на кајгана. Јас изменував и во боите малце и фонтот.

Еве овај го зедов за кајгана. (ако сакаш други барај за vBulletin) - мојата измена на ова има поголем контраст и е почитлива. сега ќе ја пратам на userstyles.

Инаку таа малата измена е оваа. Ќе кликниш прво Install with Stylish, ќе направиш Switch to Edit и првата линија изгеда вака
Код:
@-moz-document url-prefix(http://www.atomix.vg/foros/)
(адерасата ќе се разликува од стил до стил)
Таа линија треба да се смени со
Код:
@-moz-document domain(forum.kajgana.com)

И Save.

Мислам дека сакаше да каже дека има голем монитор, и од страните на веб страниците има бела боја, или било која, ама не сум сигурен дека може да се мењава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom