Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Му ставив БитДефендер 2011 :) 2012-ката нешто не идеше.
Се надевам дека нема да ме превари :)
Фала во секој случај :)
Ти си знаеш најдобро.
Се надевам дека користиш лиценциран БитДефендер, затоа што од кракирани никаква корист немаш.

Ти си знаеш најдобро.
Се надевам дека користиш лиценциран БитДефендер, затоа што од кракирани никаква корист немаш.
Кракиран е.
А зошто да неам никаква корист?

Затоа што ќе имаш иста заштита како што имаш и со Trial, Free и слично, затоа што краковите генерално работат на начин со кој го ресетираат trial и се така.
Да али работи. И има Maximum protection. :)

Јас долго време сум без антивирус, мислам дека вин7 има вграден антивирус, а да чукнам у дрво и немам проблеми, идам на сигурни форуми/сајтови, симнувам од сигурни сајтови така да...

Јас долго време сум без антивирус, мислам дека вин7 има вграден антивирус, а да чукнам у дрво и немам проблеми, идам на сигурни форуми/сајтови, симнувам од сигурни сајтови така да...

Нема, затоа кога ќе го преинсталираш долу во ActionCenter излегува одма да си одебереш Антивирус од поддржаните Мајкрософт партнери :)

Зашто кога влегувам од мозила на форумов, ми го дава ова: Load jQuery first! ?

kolku pari e da se formatira kompjuterot?

Јас можам да ти го форматирам без пари, или пак да ти кажам како да го форматираш сам. А за инсталација ќе мора да најдеш некој и да му платиш. :)
Ок се цените што ти ги кажа Mr.InF3ction, но тоа е само ако е за стандардна клиентска инсталација со актуелен ОС, ако е нешто специфично ќе биде многу поскапо.

знам да го форматирам компјутерот ... само другар ме прашуваше колку да наплател ... :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom