H
Му ставив БитДефендер 2011 2012-ката нешто не идеше.
Ти си знаеш најдобро.Му ставив БитДефендер 2011 2012-ката нешто не идеше.
Се надевам дека нема да ме превари
Фала во секој случај
Кракиран е.Ти си знаеш најдобро.
Се надевам дека користиш лиценциран БитДефендер, затоа што од кракирани никаква корист немаш.
Затоа што ќе имаш иста заштита како што имаш и со Trial, Free и слично, затоа што краковите генерално работат на начин со кој го ресетираат trial и се така.Кракиран е.
А зошто да неам никаква корист?
Да али работи. И има Maximum protection.Затоа што ќе имаш иста заштита како што имаш и со Trial, Free и слично, затоа што краковите генерално работат на начин со кој го ресетираат trial и се така.
Па работи де, но за тоа Максимум, јас лично не сум сигурен.Да али работи. И има Maximum protection.
Нема, затоа кога ќе го преинсталираш долу во ActionCenter излегува одма да си одебереш Антивирус од поддржаните Мајкрософт партнериЈас долго време сум без антивирус, мислам дека вин7 има вграден антивирус, а да чукнам у дрво и немам проблеми, идам на сигурни форуми/сајтови, симнувам од сигурни сајтови така да...
едит: се направи, ок е сегаЗашто кога влегувам од мозила на форумов, ми го дава ова: Load jQuery first! ?
kolku pari e da se formatira kompjuterot?
Јас можам да ти го форматирам без пари, или пак да ти кажам како да го форматираш сам. А за инсталација ќе мора да најдеш некој и да му платиш.kolku pari e da se formatira kompjuterot?