Помош, софтверски проблеми и совети

H

HoT IcE

Гостин
Му ставив БитДефендер 2011 :) 2012-ката нешто не идеше.
Се надевам дека нема да ме превари :)
Фала во секој случај :)
Ти си знаеш најдобро.
Се надевам дека користиш лиценциран БитДефендер, затоа што од кракирани никаква корист немаш.

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Ти си знаеш најдобро.
Се надевам дека користиш лиценциран БитДефендер, затоа што од кракирани никаква корист немаш.
Кракиран е.
А зошто да неам никаква корист?

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Затоа што ќе имаш иста заштита како што имаш и со Trial, Free и слично, затоа што краковите генерално работат на начин со кој го ресетираат trial и се така.
Да али работи. И има Maximum protection. :)

Член од
15 ноември 2011
Мислења
1.427
Поени од реакции
751
Јас долго време сум без антивирус, мислам дека вин7 има вграден антивирус, а да чукнам у дрво и немам проблеми, идам на сигурни форуми/сајтови, симнувам од сигурни сајтови така да...

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Јас долго време сум без антивирус, мислам дека вин7 има вграден антивирус, а да чукнам у дрво и немам проблеми, идам на сигурни форуми/сајтови, симнувам од сигурни сајтови така да...
Нема, затоа кога ќе го преинсталираш долу во ActionCenter излегува одма да си одебереш Антивирус од поддржаните Мајкрософт партнери :)

-Rubik-

>>{- _ -}<<
Член од
31 октомври 2009
Мислења
315
Поени од реакции
101
Зашто кога влегувам од мозила на форумов, ми го дава ова: Load jQuery first! ?

Член од
5 август 2009
Мислења
1.295
Поени од реакции
484
kolku pari e da se formatira kompjuterot?
Јас можам да ти го форматирам без пари, или пак да ти кажам како да го форматираш сам. А за инсталација ќе мора да најдеш некој и да му платиш. :)
Ок се цените што ти ги кажа Mr.InF3ction, но тоа е само ако е за стандардна клиентска инсталација со актуелен ОС, ако е нешто специфично ќе биде многу поскапо.

Член од
4 мај 2011
Мислења
1.296
Поени од реакции
567
знам да го форматирам компјутерот ... само другар ме прашуваше колку да наплател ... :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom