H
Му ставив БитДефендер 2011
Ти си знаеш најдобро.Му ставив БитДефендер 20112012-ката нешто не идеше.
Се надевам дека нема да ме превари
Фала во секој случај![]()
Кракиран е.Ти си знаеш најдобро.
Се надевам дека користиш лиценциран БитДефендер, затоа што од кракирани никаква корист немаш.
Затоа што ќе имаш иста заштита како што имаш и со Trial, Free и слично, затоа што краковите генерално работат на начин со кој го ресетираат trial и се така.Кракиран е.
А зошто да неам никаква корист?
Да али работи. И има Maximum protection.Затоа што ќе имаш иста заштита како што имаш и со Trial, Free и слично, затоа што краковите генерално работат на начин со кој го ресетираат trial и се така.
Па работи де, но за тоа Максимум, јас лично не сум сигурен.Да али работи. И има Maximum protection.![]()
Нема, затоа кога ќе го преинсталираш долу во ActionCenter излегува одма да си одебереш Антивирус од поддржаните Мајкрософт партнериЈас долго време сум без антивирус, мислам дека вин7 има вграден антивирус, а да чукнам у дрво и немам проблеми, идам на сигурни форуми/сајтови, симнувам од сигурни сајтови така да...
едит: се направи, ок е сегаЗашто кога влегувам од мозила на форумов, ми го дава ова: Load jQuery first! ?
kolku pari e da se formatira kompjuterot?
Јас можам да ти го форматирам без пари, или пак да ти кажам како да го форматираш сам. А за инсталација ќе мора да најдеш некој и да му платиш.kolku pari e da se formatira kompjuterot?