- Член од
- 15 април 2009
- Мислења
- 657
- Поени од реакции
- 112
Може некој да постави линк да симнам тоа К-lite codecs ???
повелете :smir:
http://www.codecguide.com/download_k-lite_codec_pack_mega.htm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Може некој да постави линк да симнам тоа К-lite codecs ???
Зашто кога на youtube гледам видеа, звукот си оди најнормално, а сликата сецка ?
Може ли некој да ми даде линк или торент или пак име на програма за мискање со која може да се прават работи слични на ова:
Може ли некој да ми даде линк или торент или пак име на програма за мискање со која може да се прават работи слични на ова:
Си пробал со Virtual DJ ?
Ти ова мислиш лесно е? Така, зимаш програма, ставаш 3-4 песни, кликаш MIX и искача ова.
Треба со повеќе програми, па со семплови, ритами, миксање, искуство, вкус, осет.....
Да. Ама неможев да најдам опции за додавање басови, развлекување на гласот(pr. Zombie E E E E)....такви работи мислам нема во него или грешка сум?
Е добро де сакам да пробам, дај некој туторијал! Па никој не почнал искусен да му се невиди.....
Sound Forge
Cubase
Fruity Loops
E-Jay
Virtual DJ
ej...epa, ne znam dali mestoto na ovoj post mu e bas ovde no bi sakal da pobaram pomos...
koga go zemav kompjuterot, ne mi dadoa drajveri za nego ... i sega koga go formatirav
ne znam kako da najdam drajver...posto ne znam ni od koja firma se zvu4nata kartica i grafi4kata ... ako moze malku pomos kako da najdam univerzalen drajver,ili pak drajver skener sto ke gi najde i drajverite sto nedostasuvaat...ili nesto sto ke kaze sto mi treba... bilo kakva pomos bi mi bila dobredojdena
blagodaram odnapred![]()
Preinstaliraj ja mozilata i ke go resis problemotкомпјутеров не сака да ми ги отвори мозила и интернет експлорер, а го отвара само гугл хром. мозила и експлорерот работат во позадина, меѓутоа никако да с епојават за да ги користам.
ова до сега ми се нема десено
компјутеров не сака да ми ги отвори мозила и интернет експлорер, а го отвара само гугл хром. мозила и експлорерот работат во позадина, меѓутоа никако да с епојават за да ги користам.
ова до сега ми се нема десено