Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
µTorrent (1.8.4) пробај го вој 1.8.4

43332317.png

Во виста провери го ова пробај стави го на Standard или прочепкај таму

вака
имам цртежи на пдф
фајловите имаат пасворд, го знам пасвордот ама мислам дека е потребно да се спомне
е сега
сакам да сменам бои на цртежите
кој програм да го користам
и од каде да го симнам
фала однапред

koga ke kliknam na c ili d dokumenti se pojavuva edno crno prozorce koe bara da se fpisi nesto pret toa ne se pojavuvase neznam so mu e ve molam za sovet sto da storam...:toe:

И еден совет пази со партициите ако зезнеш нешто ќе ти отидат податоците ако не си сигурен викни некој што се разбира повеќе или информирај се додатно.

Resiv problemot sega se e vo red.
Si kreirav particija.Fala vi na site!
KORUN fala uste ednas na programceto :helou:

Коа пробувам да снимим некој антивирус ми се појавува ова...

2z4xt9t.jpg

како да средим?

А иам и друг проблем, кантата ми ја покажува пуна а коа ќе влезем у неа нема ништо, идем емпти ама ѓабе нејќе, пробав и со TuneUp, CCleaner, Revo... несака, хелп?
2zyagrn.jpg

на таскбарот доле ми се појавуваат од позади имињата на програмите што ми се,не од напред како што треба.

Чаре некој ???

Коа пробувам да снимим некој антивирус ми се појавува ова...

2z4xt9t.jpg

како да средим?

А иам и друг проблем, кантата ми ја покажува пуна а коа ќе влезем у неа нема ништо, идем емпти ама ѓабе нејќе, пробав и со TuneUp, CCleaner, Revo... несака, хелп?
2zyagrn.jpg

Ти полн си со вируси/тројанци.

на таскбарот доле ми се појавуваат од позади имињата на програмите што ми се,не од напред како што треба.

Чаре некој ???

:pos: Дај слика

Пред некој ден татко ми ги чепкаше сетинзите на гласот на комп (поради микрофон), и сега се слуша како да има ехо. Кога слушам песна, песната оди како во живо да ја пеат. Отидов во Volume но не можев да најдам во што е проблемот и што е селектирано што не треба. Help?

Пред некој ден татко ми ги чепкаше сетинзите на гласот на комп (поради микрофон), и сега се слуша како да има ехо. Кога слушам песна, песната оди како во живо да ја пеат. Отидов во Volume но не можев да најдам во што е проблемот и што е селектирано што не треба. Help?

Оди во контрол панел и побарај контролен панел од звучната.
Пример, јас имам REALTEK звучна, и контролниот панел за неа е:
Realtek HD Audio Manager

Расчепкај во тоа, треба да има таму нешто како SOUND EFFECTS

Корун решив...направив рестарт само :pos2::pos2:

Него сеа некој линк или торент да симнам кантер,кој е најнов ?

Другарка има некои ситни проблеми па ако може некој мал совет .

Имено , го форматирала компјутерот и сега на сите можни плеери што ги има била лоша сликата т.е. резолуцијата ,бојата итн. , а ги има инсталирано сите можни кодеци и пак ниту еден плеер не работи како што треба .
Ова све и се дешава само видеа кога пушта ,па бара чаре како да ја поправи резолуцијата ...

Другарка има некои ситни проблеми па ако може некој мал совет .

Имено , го форматирала компјутерот и сега на сите можни плеери што ги има била лоша сликата т.е. резолуцијата ,бојата итн. , а ги има инсталирано сите можни кодеци и пак ниту еден плеер не работи како што треба .
Ова све и се дешава само видеа кога пушта ,па бара чаре како да ја поправи резолуцијата ...

1. Нека ги избрише сите можни кодеци што ги има, и нека инсталира K-Lite Codec Pack 5.0.5 Full
2. Нека си инталира драјвери за графичката

здрао.
иам еден проблем шо можда и не е за овде, а е дебилен и нормален човек би му нашол чаре одма..Ми се отварааат страници од типот ''this is not a joke you are the 1000 winner'' и слично, нон стоп без престан.(не можам да приложам скриншот оти пејнтот не ми се отвара, ама знаете за кои мислам)
Мислам дека се почна откако несакајќи стаив еден тулбар на Мозилава.
Напорни се многу не можам да се откачам, кажете чаре.

здрао.
иам еден проблем шо можда и не е за овде, а е дебилен и нормален човек би му нашол чаре одма..Ми се отварааат страници од типот ''this is not a joke you are the 1000 winner'' и слично, нон стоп без престан.(не можам да приложам скриншот оти пејнтот не ми се отвара, ама знаете за кои мислам)
Мислам дека се почна откако несакајќи стаив еден тулбар на Мозилава.
Напорни се многу не можам да се откачам, кажете чаре.

Пушти ја антивирусната програма да скенира ако најди нешто арно ако не една преинсталација на ОС и решен проблемот.:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom